accountCreated with Sketch.accountCreated with Sketch.bagCreated with Sketch.bagCreated with Sketch.zalando logoCreated with Sketch.menuCreated with Sketch.

MAKSUTON ASIAKASPALVELU 0800 912 709

ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

100 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Talvitakit 3 343 tuotetta

Merkkiv
m
Hintav
-
Miss Selfridge -villakangastakki

Toppatakki, untuvatakki, parkatakki, villakangastakki, tikkitakki, viitta... Talvitakkien kirjo on etenkin Suomessa laaja, koska talvellakin kelit voivat olla kovinkin vaihtelevia aina leudoista, aurinkoisista talvipäivistä pakkasiin, jolloin tuntuu, ettei paksuinkaan toppatakki pidä pakkasta loitolla. Talvitakkeja olisi hyvä ollakin useampi kuin yksi, koska etenkään Suomen oloissa harva pärjää yhdellä takilla läpi talven – se osoittautuu melko nopeaksi liian ohueksi tai liian paksuksi. Talvella olisi hyvä myös olla esimerkiksi juhlavampi vaihtoehto, kuten villakangastakki juhlia varten, jolla saa ulkoasunkin huolitellummaksi verrattuna esimerkiksi rennompaan parkatakkiin. Takkia hankkiessa kannattaa kurkistaa ensin varastoon ja kaivella vanhat takit esiin, jotta on helpompi kartoittaa millaista olet vailla. Jos kaipaat vähemmän vaativiin olosuhteisiin päällepantavaa, kannattaa harkita tyylikästä villakangastakkia, tai lyhyttä talvitakkia. Paksumpi toppatakki taas on monikäyttöinen ja vaativiinkin olosuhteisiin tottuneen ulkoilijan valinta. Useasti toppatakin materiaalit kestävät erinomaisesti tuulta ja kosteutta, ja sen täytteet lämmittävät pitäen lämmön sisällä. Takin voi myös useasti pestä, joten se pysyy puhtaana helpommin kuin esimerkiksi jotkin kemiaalista pesua vaativat takit.


Talvitakeilla suojaan talven tuulilta ja tuiskuilta!


Talvitakki suojaa sinua kylmältä ja pakkaselta, joten voit nautia kylmemmistäkin talvipäivistä ulkosalla, kunhan olet varustautunut oikein. Takkeja on lyhyitä sekä pitkiä, värikkäitä ja hillittyjä yksivärisiä, karvareunushupullisia ja resorein varustettuja. Valikoimaa rittää paljon myös monissa väreissä! Olipa tarpeesi talvitakin suhteen mikä tahansa, löydät etsimäsi varmasti Zalandon verkkokaupasta. Syksyisin päivien viiletessä tulee talvitakin hankkimisesta taas ajankohtaista, joten selaa ja tutustu heti Zalandon valikoimaan. Mallit vaihtelevat tyköistuvista väljiin, joten jokaisen on varmasti helppo löytää oma suosikkinsa. Sporttiselle henkilölle adidas Originalsin talvitakit ovat omiaan, mutta miksi et tutustuisi myös Zalandon omaan merkkiin, Zalando Essentialsiin, jonka valikoimasta löydät myös tyylikkäitä talvitakkeja!