accountaccountbagbagzalando logomenu

Kaikki Suomen suosikkimerkit

Ilmainentoimitus ja palautus*

100 päivän palautusoikeus

Talvitakit

Merkki
m
Väri
Hinta
10363 tuotetta
10363 tuotetta

Talvitakit

Talvitakeilla suojaan talven tuulilta ja tuiskuilta!

Toppatakki, duffeli vai parka? Talvityylin yleisilme luodaan osuvalla talvitakkivalinnalla.

Klassisille talvitakeille, kuten villakangastakeille ja duffelitakeille on käyttöä vuosikymmenestä toiseen, kun taas modernit talvitakit luovat koko asukokonaisuuteen ajankohtaisen ilmeen! Yhdistele rohkeasti myös klassisia ja moderneja elementtejä. Klassinen talvitakki, kuten duffelitakki, saa uuden ilmeen, kun yhdistät siihen muodikkaita asusteita, kuten etnokuvioisen runsaan huivin tai hauskan ja värikkään neulepipon. Trendikkään toppatakin ilmettä voi puolestaan muokata käyttämällä sen kanssa perinteisiä ja hillittyjä talviasusteita, kuten klassisia maanläheisesti väritettyjä kaulaliinoja ja nahkahansikkaita. Kontrastien luominen on kiinnostavan tyylin salaisuus.

Naisten talvitakkivalikoimassa on hillittyjä, minimalistiseen tyyliin sopivia pitkiä villakangastakkeja. Klassinen design ja laadukas materiaali luovat asukokonaisuuteen ripauksen luksusta, jota täydentävät harkitut asusteet. Hillityn ilmeen voi viimeistellä runsaalla villahuivilla ja siihen sointuvalla pipolla. Myös ajattomat viitat sopivat monenlaisten asukokonaisuuksien päällimmäiseksi kerrokseksi! Ne sopivat erinomaisesti kapeiden farkkujen ja korkeakorkoisten nilkkureiden seuraksi. Tyyliä huokuva ilme syntyy ylipolvensaappaiden ja talvisen ponchon yhdistelmästä. Modernin klassikon asemassa puolestaan on rento parkatakki, jonka seuraksi sopivat suloiset villa-asusteet. Sporttiseen tyyliin ja talvisille kävelyretkille sopivat puolestaan kevyet, mutta lämpimät toppatakit.

Miestenkin talvitakkimuotiin kuuluvat sekä villakangastakit että parkatakit. Trendikästä dapper-henkeä edustavat hyvin istuvat, klassiset villakankaiset talvitakit. Parkat ja duffelitakit puolestaan sopivat rentoon urbaaniin pukeutumiseen, ja ne asustetaan pipolla, kaulaliinalla ja lapasilla. Huolettomat takit sopivat niin farkkujen ja chinojen sekä tennareiden ja nauhallisten nilkkureiden seuraksi. Lasten talvitakit ovat ennen kaikkia lämpimiä ja mukavia. Se ei kuitenkaan sulje pois tyrmäävää tyylikkyyttä! Lasten talvitakkivalikoimiin kuuluu niin makeasti väritettyjä ja hauskasti kuvioituja takkeja kuin klassisia ja siistin tyylikkäitä villakangastakkejakin.