Mallisto

1 105 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Paul Smithin tarina on mielenkiintoinen yhdistelmä sattumaa, epäonnea ja inspiraatiota. Nuori Paul tähtäsi tosissaan ammattilaispyöräilijäksi, kunnes lupaavan uran katkaisi vakava onnettomuus 17 vuoden iässä. Pitkän toipumisensa aikana Paul tapasi uusia ystäviä, joiden kanssa hän alkoi viettää aikaa läheisessä pubissa, jossa myös paikalliset taideopiskelijat hengailivat. Inspiroituneena tästä uudesta, värikkäästä taiteella kyllästetystä ilmapiiristä päätti Paul tulla itsekin osalliseksi idearikasta ja innostusta henkivää maailmaa. Vain kahden vuoden kuluttua tästä avasi hän pienen liikkeen Nottinghamiin, kotikulmilleen. Tuolloin elettiin vuotta 1970. Kuuden vuoden kuluttua esitteli Paul Smith jo omaa nimeään kantavan mallistonsa Pariisissa.

Tänä päivänä Paul Smith -brändi pitää sisällään 14 eri kokoelmaa, kuten Paul Smith Jeans ja Paul Smith Shoe. Kokoelmien suunnittelu tapahtuu Nottinghamissa ja Lontoossa, ja tuotteet valmistetaan pääosin Englannissa ja Italiassa. Vaatteiden ja asusteiden ilmeestä heijastuu brittiläinen tyyli yhdistettynä yllättäviin elementteihin. Yleisilmeeltään tuotteet ovat raikkaita pirteillä kuvioillaan ja kevyellä värimaailmallaan. Erityisesti laukuissa ja lompakoissa korostuu suoralinjainen, pelkistetty ulkomuoto, toisinaan yhdistettynä graafiseen kuviomaailmaan. Myös vaatteissa näkyy vahvasti pelkistetyt linjat, neutraali, maanläheinen värimaailma sekä vaivaton design.

Paul Smith - huoliteltua ja raikasta vapaa-ajan muotia

Itse brändin perustaja Paul Smith jatkaa edelleen työskentelyä yli 40 vuotiaan yrityksensä parissa. Hän suunnittelee tuotteita sekä on vahvasti mukana yrityksen eri osa-alueiden toiminnassa ja kehityksessä. Ehkä juuri tästä syystä brändi onkin onnistunut säilyttämään persoonallisen otteen, joka usein uupuu muilta saman kokoluokan yrityksiltä.

Rakastettu brändi on saavuttanut vakaan aseman yhtenä muotimaailman rennoimpina ja raikkaimpina vapaa-ajan muodin luojina. Tyylikkäät ja laadukkaat farkut yhdessä kuviollisen kauluspaidan kanssa muodostavat itsevarman katutyylin. Yhdistä retrotennareihin sekä klassiseen nahkalaukkuun viimeistelläksesi skarpin lookin vintage-vaikutteisilla elementeillä. Voit pukeutua päästä varpaisiin merkin uniikkeihin vaatteisiin ja asusteisiin, sillä tarjolla on myös alushousuja, sukkia ja uima-asuja. Neutraalien ja murrettujen värien rinnalta löytyy humoristisia kuvioita sekä oivaltavia väriyhdistelmiä.

Yhdistele ja sekoita