WEARECPH luo urbaania muotia modernin miehen makuun. Mies joka tiedostaa muodissa vaikuttavat trendit mutta vaatii samalla vaatteiltaan ajattomuutta ja laadukkaita materiaaleja, voi vakuuttua WEARECPH-merkin skandinaavisen puhtaasta designista. Merkin vaatteet ovat minimalistisia ja klassisia, mutta niissä on kuitenkin ripaus kapinaa, joka näkyy särmikkäinä yksityiskohtina. Jos pidät tanskalaisen muodin rennon modernista tyylikkyydestä, saattaa tässä olla brändi, johon voit luottaa tästä eteenpäin jokapäiväisessä tyylissäsi.

WEARECPH on tanskalaismuotia parhaimmillaan

Tanskalainen tyyli tunnetaan sen täydellisestä yhdistelmästä toiminnallisuutta, rentoutta ja hienostuneisuutta. Tanskalainen WEARECPH saa inspiraationsa Kööpenhaminan kaduilta. Köpiksen katumuoti tunnetaan maailmalla helposti lähestyttävänä, käytännöllisenä ja ajattomana – siksi se kai onkin niin suosittua. WEARECPH edustaa juuri tuota huolettoman helppoa ja huippumuodikasta tanskalaistyyliä, johon modernin miehen on helppo samaistua. WEARECPH haluaa tarjota vaatteita, jotka seuraavat tarkasti aikaansa, ja se hakeekin skandinaavisen puhtaan muodin lisäksi vaikutteita ympäri maailmaa vallitsevista trendeistä. Merkki on kohtalaisen nuori, sillä se perustettiin 2013, mutta se on tehnyt hyvin nopeasti suuren vaikutuksen muotitietoisiin miehiin. Kuulutko sinäkin miehiin, jotka haluavat yhdistää tyyliinsä ajankohtaisten trendien parhaat palat laadukkaissa materiaaleissa, etkä silti halua maksaa luksusvaatteiden hintaa? Merkin klassisia vaatteita on myös helppo yhdistellä muiden vaatteidesi kanssa vaivattomasti.

WEARECPH-vaatteet ovat mukavia ja vaivattomia

WEARECPH-vaatteista on helppo luoda ajankohtaisia lookeja nuorekkaaseen makuun. Erityisesti merkin takit vakuuttavat ajankohtaisella tyylikkyydellään. Valikoimasta löydät niin klassisia farkkutakkeja, rentoja bombertakkeja kuin parkatyylisiä takkeja. Minimalistinen mutta rouhean särmikäs takki tuo yksinkertaiseen farkkujen ja t-paidan yhdistelmään vaikuttavan ilmeen. Vahvasti katumuotia henkivä, sporttisempi takki voi olla hyvännäköinen lisä myös siistimmässä tyylissä. Kokeile bombertakkia kauluspaidan ja kangashousujen kanssa. Skeittitennarit varmistavat, että tyylistä ei tule liian ryppyotsainen. Pitkähelmainen takki on huippumuodikas ja minimalistinen siluetti sopii niin chinojen, t-paidan ja tennareiden kanssa kuin tuomaan hurmaavaa särmää toimistotyyliin puvunhousujen ja neuleen kanssa. Farkkutakki on miesten muodin klassikko ja helppo yhdistää niin sporttiseen, hienostuneeseen kuin rentoon tyyliin.

Yhdistele ja sekoita