Vauvojen unipussit

Suositut filtterit
75 tuotetta

Löydä ihastuttavat vauvojen unipussit kattavasta valikoimasta

Vauvojen unipussit ovat pienille vaippaikäisille suunnattuja nukkumavaatteita, jotka antavat pienokaiselle turvaa, lämpöä ja mukavuutta. Erilaisin paksuuksin ja muodoin varustettuja malleja löydät meillä Zalandolla kymmeniä erilaisia. Luonnollisesti hellyttävät kuviot ja kuosit kuuluvat tärkeänä osana myös näiden vauvanvaatteiden tyyliin.

Vauvojen unipussit ovat alaosasta umpinaisia. Täten ne tarjoavat vauvalle samantyyppistä tuttuutta ja turvaa kuin äidin tai isän syli. Erityyppisiä vaihtoehtoja löydät useita ja tietysti lukemattomien eri laatubrändien kehittäminä. Näin voit valita esimerkiksi muuhun vauvan vaatevarastoon yhteensopivat nukkuma-asut kattavasta valikoimasta korkeatasoisia tuotteita.

Kokoja löydät meillä Zalandolla kattavasti jokaiseen vauvan kasvuvaiheeseen. Edellisen suosikkimallin jäädessä pieneksi, löydät helposti samaa kuosia isommassakin koossa. Hyvälaatuiset vauvojen unipussit voi helposti kierrättää seuraaville käyttäjille tai jättää kaappiin odottamaan pienemmän sisaruksen syntymistä. Korkean laadun mukanaan tuoman kestävyyden lisäksi luonnonmukaisuutta voit halutessasi osoittaa valitsemalla jonkin useista luomumateriaaleista valmistetuista vaihtoehdoista.

Yövaate pienokaisten rauhallisia unia varten

Sopivat unipussit ovat vauvoille mitä parhain yövaate. Ne tarjoavat vauvalle tasalämpöisen nukkumaympäristön ja mukavan tiiviin tuntuman. Pusseissa on rajatusti, mutta kuitenkin riittävästi liikkumatilaa. Mikä parasta, vauvan uinuessa tyytyväisenä ja mahdollisimman vähin turhin katkoin, voivat vanhemmatkin nukkua yönsä paremmin.

Tärkeimpiä ominaisuuksia vauvojen unipusseissa on niiden tarjoaman tasaisen lämmön ja turvallisuuden tunteen lisäksi muidenkin turhien unikatkojen estäminen. Kiinteä alaosa estää pienokaisen jalkojen jumiutumista pinnasängyn reunoihin. Unipussia yövaatteena käyttäessä ei myöskään peiton siirtyminen pois päältä keskeytä vauvan unta.

Vauvalle tuttu unipussi tuo tiiviyden ja lämmön ohella myös rutiinia ja tuttua ympäristöä unipuuhiin. Pukiessasi vauvalle tutun unipussin ylle, hän helposti ymmärtää, että pian on päivä- tai yöunien aika. Pienen kokonsa vuoksi ne ovat myös erinomainen ratkaisu nukkumiseen vieraammassa ympäristössä, sillä muille petivaatteille ei välttämättä ole unipussia käytettäessä edes tarvetta. Pue vauvalle vain vaipat ylle, sujauta pienokainen unipussiin ja lyhyen tuudittelun jälkeen voitkin laskea hänet suoraan petiin.

Erilaiset vaihtoehdot miellyttävistä materiaaleista

Materiaaleiltaan vauvojen unipussit keskittyvät luonnollisesti mukavuuteen, pehmeyteen ja kestävyyteen. Tämän lisäksi helppohoitoisuus on huomioitu erinomaisesti muun muassa konepesun kestävyytenä. Yleisimpänä materiaalina unipusseissa toimii luotettava ja monipuolinen puuvilla.

Paksut fleece- tai villamateriaaleja sisältävät mallit sopivat loistavasti viileämpiin makuuhuoneisiin sekä käytettäväksi talviaikaan. Ohuet vaihtoehdot saattavat myös hyvinkin peittää koko vauvan vartalon, mutta niiden kevyt ja hengittävä kangas tarjoaa mukavat nukkumaolot myös kuumilla kesäkeleillä.

Löydät meillä Zalandolla vauvojen univaatteeksi sopivat unipussit tietysti hellyttävissä kuoseissa. Eläinkuviot, sekä miellyttävän rauhalliset kuosit tuovat lapselle hymyn herkästi huulille. Voit valita erilaisista vaihtoehdoista myös muotoilultaan monentyyppisiä malleja. Hihattomat unipussit ovat kuin potkupukuja, joissa on kiinteä pussiosa. Pitkähihainen malli toimii puolestaan kokonaisvaltaisena nukkumapukuna. Tarjoa lapsellesi tai lahjaksi tuttavaperheen vauvalle miellyttävät unihetket ja hanki Zalandolta ihastuttavilla kuoseilla varustetut unipussit.