Vauvojen unipussit

51 tuotetta

Unipussit rauhoittavat vauvasi lämpöiseen ja suloiseen uneen, jota ei keskeytä sen enempää peiton valahtaminen pois päältä kuin jalkojen pujahtaminen pinnojen väliin. Kun vauva uinuu tyytyväisenä, saavat äiti ja isäkin hyvin unta. Pienessä lämpöpussissa pienokaisesi tuntee olonsa yhtä turvalliseksi ja tutuksi kuin äidin tai isän sylissä. Voit tuudittaa hänet uneen ja laskea sänkyyn tyytyväisenä tasalämpöisen pussin sisällä. Lämmönvaihtelut eivät katkaise unta ja lapsella on levon aikana rajatusti mutta riittävästi liikkumatilaa pussin sisällä.

Levottoman vauvan rauhoittavat lämpöpussit

Unipussi tuo vauvalle hyviä muistoja mieleen. Pienessä pussissa kehittynyt vauva tuntee olonsa rauhalliseksi tutun oloisessa ympäristössä. Helposti mukaan otettavat unipussit korvaavat peiton ja lakanan, minkä vuoksi ne on kätevä ottaa mukaan yökylään. Unipussin tuttu tuoksu ja siihen pukeutumiseen liittyvät iltarutiinit tuntuvat kotoiselta eikä koti-ikävä pääse yllättämään yhtä helposti kuin ilman unipussia. Unipussin tuntuma on myös tuttu ja sen pintaan kuvioidut piirroshahmot tai muut kuviot saavat vauvan hymyilemään suosikkiasulleen. Omalle vauvalle parhaan unipussin saat sovittamalla pussin vauvan muuhun vaatevarastoon.

Suloisen pehmoiset materiaalit ja hellyyttävät kuosit

Unipusseista on useampia erilaisia malleja. Pitkähihaisen unipussin lisäksi vauva ei tarvitse mitään muuta vaatetta kuin vaipan. Hihaton pussi on kuin potkupuku pussiosalla. Voit vaihtaa alle bodya ja jättää väliin muutaman pesukerran verrattuna pitkähihaiseen versioon. Unipussin yksinkertaisin versio on vyötäröltä alkava pussi. Sen voit helposti sujauttaa joko bodyn tai potkupuvun päälle. Useiden unipussien ilme on niin herttainen ja unettava, että sen pelkkä näkeminen saa vauvasi ja sinut haukottelemaan. Ideaalin lämpötilan saavuttamiseksi kannattaa valita lämpöpussi nukkumapaikan lämpötilan ja vuodenajan mukaan. Paksut ja tehokkaasti lämpöä eristävät unipussit sopivat koleisiin makuuhuoneisiin, olipa kumpi hyvänsä, kesä tai talvi. Ohuet unipussit saattavat peittää koko vartalon, mutta huokoinen kangas antaa ihon hengittää lämpöisissä tiloissa ja kesäkuumalla. Anna vauvasi kasvaa onnellisena unipussin kanssa ja varaa isompi malli, aina kun edellinen jää pieneksi.

Yhdistele ja sekoita