Black Friday kengät

Suositut filtterit
63 589 tuotetta

MUKAVAT JA TYYLIKKÄÄT BLACK FRIDAYN KENGÄT KUTSUVAT KULKEMAAN

Jämeriä nilkkureita, yksinkertaisia pistokkaita ja tyylikkäitä tennareita. Valitse kaappiisi katseita kestävät kengät, jotka ovat mukavat myös käytössä. Black Fridayn kengät eivät jää kaapin perälle lojumaan! Valikoimastamme löydät monet tunnetuimpien kenkämerkkien mallit sekä miehille, naisille että lapsille.

Erilaiset nilkkurit sopivat kadulle ja toimistoon, ja voit valita nilkkurit joko nauhojen kanssa tai ilman. Naisten maiharityyliset, tukevat nauhanilkkurit kannattaa yhdistää vaikkapa naiselliseen hameeseen tai mekkoon. Kontrasti tekee asukokonaisuudesta mielenkiintoisen. Yksinkertaiset nauhattomat nilkkakorkuiset nahkabuutsit ovat puolestaan hyvä valinta sekä miehille että naisille toimistoon tai vapaa-ajalle. Lapsille kätevin vaihtoehto ovat helposti puettavat vetoketjulliset nilkkurit.

Viileillä säillä jalkaan vedetään monikäyttöiset saappaat – korolla tai ilman. Naisten elegantti korollinen saapas sopii sekä liiketapaamiseen että juhlaan. Ylipolvensaappaat taas antavat asulle kuin asulle naisellisen vivahteen. Käytä polven yli nousevien saappaiden kanssa vaikkapa tiukkoja farkkuja ja reilua neuletta tai lyhyttä hametta. Sadepäivän pelastukseksi kenkävalikoimaan kannattaa hankkia yksinkertaiset ja tyylikkäät kumisaappaat, joita löytyy Black Fridayn kengistä monissa eri malleissa.

TENNARIT OVAT MONIKÄYTTÖINEN MUST-HANKINTA

Tennarien käyttö ei enää rajoitu vapaa-ajalle, sillä jokaisen tyylitietoisen vaatekaapista löytyy pari tyylikkäitä tennareita. Siistit miesten ja naisten tennarit sopivat jopa töihin, eikä laukkuun tarvitse enää valita ekstrakenkiä työpäivää varten! Voit saada huippumerkkien tennarit edulliseen Black Friday -hintaan. Erityisen monikäyttöisiä ovat mustat, valkoiset ja maanläheisissä sävyissä pysyttelevät tennarit, jotka sopivat sekä urheilutrikoiden, farkkujen että suorien housujen seuraksi.

Lasten tennareihin ja kävelykenkiin tuovat valoa ja iloa kirkkaat värit, mutta hillityt sävyt sopivat lastenkin vaatekaappiin. Jos haluat nopeuttaa arkeasi, hanki lapsille kätevät tarranauhakengät. Nuorten halutuimmat street-kengät löydät sekä nilkkurimallisina että matalina vaihtoehtoina. Mustia ja valkoisia tennareita piristävät ja elävöittävät hauskat materiaalit kuten verkkomainen pinta tai pienet värikkäät yksityiskohdat.

Lapsille Black Friday tarjoaa myös monipuolisen valikoiman joka sään ulkoilukenkiä kumisaappaista vaelluskenkiin. Näissä kengissä pienen tutkimusmatkailijan jalat pysyvät kuivina säällä kuin säällä, tyylistä tinkimättä. Sekä lasten että aikuisten ulkoilu- ja vaelluskengät on valmistettu kosteutta ja kylmyyttä eristävistä materiaaleista.

BLACK FRIDAYN KENGISSÄ SIMPPELIÄ JA SIROA JUHLATYYLIÄ

Naisten juhlatyyliin on tarjolla muun muassa korollisia sandaaleita ja matalapohjaisia pistokkaita. Mikäli nautit korkeista koroista, valitse naiselliset nilkkaremmilliset sandaalit reippaan koron kera. Yksinkertaiset remmilliset sandaalit sopivat hyvin keveän mekon seuraksi. Matalat pistokkaat ja erilaiset ballerinat ovat täydellinen juhlahetken valinta mukavaan juhlatyyliin. Monissa ballerinoissa ja pistokkaissa yksinkertaisuus on valttia, joten ne istuvat minimalistiseen arki- ja juhlatyyliin.

Klassiset nauhakengät ja loaferit erilaisin materiaalivalinnoin ja yksityiskohdin kruunaavat miehen juhla-asun. Nauhakengät ovat klassikko, johon kannattaa panostaa. Tyylikkäät, aikaa kestävät kengät voit yhdistää hyvin sekä pukuun että siistiin arkiasuun. Myös naisten kannattaa kaapata kaappiinsa yhdet klassiset korkeakorkoiset avokkaat, jotka pelastavat asun kuin asun!