285 tuotetta

Lapsen ensimmäiset eskeleet ovat erityinen hetki niin vanhemmille kuin lapselle itselleen. Eikö olisi siis ihanaa, että lapsi voisi tapailla ensimmäisiä askeliaan laadukkaissa ja vieläpä supersuloisissa ensiaskelkengissä. Ensiaskelkengät tukevat lapsen jalan kasvua ja suojaavat pikkuruisia varpaita kolhuilta, kun liikkuminen on vielä hataraa. Ensiaskelkengissä on kiinnitetty erityistä huomiota laadukkaiden materiaalien ja tukevan muotoilun lisäksi lapsille sopivaan ulkomuotoon.

Ensiaskelkengät – ensimmäiset askeleet voi ottaa myös tyylillä!

Ensiaskelkenkien ostamista suositellaan usein jo siinä vaiheessa, kun lapsi osaa kontata ja oppii seisomaan. Kuitenkin viimeistään silloin, kun lapsi on jo oppinut kävelemään, ensiaskelkengät tulevat tarpeeseen. Joskus lapset ovat liiankin vikkeliä, joten ensiaskelkengillä ainakin varmistat sen, että kiireisen naperon askeleet ovat mahdollisimman turvalliset. Ensiaskelkenkiä on hyvä olla yksi pari sisäkäyttöön ja toinen pari ulkokäyttöön. Erityisesti ulkokäytössä ne ovat tuikitärkeät. Ensiaskelkengät suositellaan usein myös ostettaviksi uutena, sillä isosisaren vanhat kengät ovat saattaneet jo muotoutua tämän jalan muotoisiksi, mikä saattaa aiheuttaa vääristyneen asennon uuden tulokkaan jalalle.

Ensiaskelkengät suojaavat jalkojen, varpaiden ja kynsien virheasennoilta

Hyvät ensiaskelkengät ovat kevyet, ohutpohjaiset, hengittävät, pitävät ja nilkkapituiset. Pehmeä nahka on ihanteellinen materiaali ensikengille, sillä se mukautuu jalan mukaan. Erityisesti kengän kantaosan tulee olla hyvin istuva ja kuppimainen. Pohjan tulisikin taipua ainoastaan päkiän kohdalta. Kärjestä avoin malli on hengittävä ja miellyttävä esimerkiksi kesällä, mutta erityisesti kontatessa kärjen on hyvä olla umpinainen, jotta kenkä suojaisi varpaita kaiken tohinan keskellä. Oikea koko löytyy, kun piirrät jalan paperille tai asetat lapsen jalan irtopohjallisen päälle. Muista jättää ylimääräistä kasvu-, käynti- ja villasukkavaraa! Ensiaskelkenkien tulee tietenkin sopia juuri oman kullannuppusi persoonaan: iltatähtösen töppösissä voisivat loistaa hauskat tähdet, esikoinen astelisi ehkä jo tyylikkäissä nauhallisissa nilkkureissa, isän jalanjälkiä uhmakkaasti seuraava pikaspurttailija, joka siirtyy ryömimisestä suoraan kävelyyn, viihtyisi isän merkkilenkkareihin mätsäävissä ensiaskelkengissä ja ilopilleri saa kenkiinsä tietenkin kaikki sateenkaaren värit. Kiinnityksistä voit valita lisätukea tuovat nauhat tai näppärät tarrat.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua

Ensiaskelkengät tukevat pienen jalan kasvua

Lapsen ensiaskeleet ovat yksi äidin ja isän elämän hienoimpia hetkiä, ne muistuttavat ajan kulumisesta ja näyttävät kuinka niin herkästä pienestä vauvasta alkaa pikkuhiljaa kasvaa oma-aloitteinen ja joskus turhankin aktiivinen lapsi. Ja vaikka se aika ensiaskeleista siihen kun lapsi jo juoksee karkuun tuntuukin joskus niin ihmeen lyhyeltä, niin siihen on kuitenkin hyvä valmistautua myös lapsen vaatetuksen osalta. Ensiaskelkengät ovat pienen lapsen jaloille suunnitellut kengät, ja nykyään niiden tarjonta on valtavan laaja. Sinun ei tarvitse tyytyä yksinkertaisiin balettitossuihin, vaan voit vaikka hankkia lapsen ensimmäisiksi kengiksi trendikkäät tennarit tai lenkkarit. Kaikki ensiaskelkenkämallit on kuitenkin suunniteltu pienten lasten käyttöön, tukeviksi ja pystyssä pysymistä helpottaviksi. Voit valita eri malleista ja valmistusaineista, esimerkiksi kevyen kankaiset tossut tai tukevammat vaelluskengän malliset ensiaskelkengät, tai vaikkapa söpöt pienet lenkkarit, jos odotat lapseltasi jo vilkkautta ja urheilullisuutta. Nykyään useimmilla suurilla kenkävalmistajilla on myös ensiaskelkenkämalleja, ja valikoima onkin hyvin laaja, sandaaleista saappaisiin ja erittäin laadukkaista aikuisten trendimalleja seuraavista tyypeistä yksinkertaisiin tossuihin.

Laadukkaat ja tyylikkäät ensiaskelkengät joka makuun!

Ensiaskelkenkien laajaan valikoimaan voit tutustua Zalandon nettikaupassa. Etsitpä sitten tukevampia malleja lapsen leikkeihin, tai viehättävämpiä ja tyylikkäämpiä malleja juhlakäyttöön, Zalandolta löydät ne kaikki. Katalogimme sisältää useiden tunnettujen kenkävalmistajien malleja lapsille, ja löydät vaivattomasti valikoimastamme juuri etsimäsi ensiaskelkengät. Suosituimpiin malleihimme kuuluvat klassisten tarralenkkarien lisäksi myös muun muassa sandaaleja, useita erilaisia nauhallisia tyylejä, ja saappaita suojaamaan lapsesi jalkoja. Sekä pojille että tytöille on tarjolla lukuisia erilaisia värejä ja malleja, joita voit helposti selata nettikaupassamme löytääksesi juuri oikeat kengät lapsellesi. Voit selata myös merkkikohtaisesti tai materiaalikohtaisesti, jos sinulla on jo tarkka idea siitä mitä haluat. Jos haluat esimerkiksi nahkakengät tekstiilin tai synteettisen materiaalin sijasta, se onnistuu nettikaupassamme kätevästi. Kenkäshoppailu lapsen kanssa voi olla tuskallista, ja kauppojen valikoimat saattavat olla turhankin rajoitettuja. Zalandolta voit tilata ensiaskelkengät helposti kotiisi. Oli lapsesi sitten prinsessatyttö tai urheiluhenkinen nuori mies, löydät meiltä oikean tyylin taaperollesi. Laadukkaissa ensiaskelkengissä lapsesi pääsee harjoittelemaan maailman menoa, ja ennen kuin huomaatkaan, hän jo juoksee leikkimään kuin ei olisi koskaan joutunutkaan konttaamaan. Tilaa nyt kengät lapsen jokaiseen elämänvaiheeseen, helposti Zalandolta! Löydät meiltä myös ihanat lastenvaatteet kauniista mekoista trendikkäsiiin farkkuihin.