Katalogi

Suositut filtterit

Hope tarjoaa yksilöllistä tyyliä

Hope on vuonna 2001 Ruotsissa perustettu vaatemerkki. Brändin intohimona on tuottaa korkealaatuisista materiaaleista yksilöllisiä vaatteita arkeen, juhlaan ja vapaa-ajalle. Vaatemerkki luo inspiroivaa huipputason aikalaismuotia, joka kannustaa yksilöllisyyteen ja kokeilemisen riemuun. Samalla merkin tuotteet huokuvat kuitenkin ajatonta suunnittelua ja viileän tyylikkäitä värejä. Näillä eväillä brändin tuotteet kestävät laadukkuutensa lisäksi myös tyyliltään aikaa.

Brändi aloitti toimintansa tarjoamalla pelkkiä naisten mallistoja, mutta vuodesta 2017 lähtien on kaikissa vaatemerkin tuotteissa sekä miesten, että naisten koot. Merkki itsekin ilmaisee asian sanoin “tyyli ennen sukupuolta” ja kannustaakin muodin ystäviä tutustumaan koko valikoimaansa, sukupuoleen katsomatta.

Esteettisesti Hope keskittyy vaatteidensa suunnittelussa suoraviivaisuuteen ja rehellisen yksinkertaiseen tyyliin. Valmistuksen merkki hoitaa tinkimättömällä laadulla ja käyttää vain korkeatasoisia materiaaleja tuotteissaan. Brändin valikoimasta meillä Zalandolla löydät niin yksinkertaisen toimivia paitoja ja paitapuseroita kuin näyttäviä trenssitakkeja ja mekkoja.

Nykymuotia rennon elegantisti

Hope tarjoaa vaatteita, jotka miellyttävät silmää ja ovat samaan aikaan klassisen tyylikkäitä, mutta ottavat kuitenkin selkeän pesäeron vanhanajan muotirajoitteisiin. Brändin tuotteita voikin hyvin kuvailla elegantiksi nykymuodiksi. Vaatteissa yhdistyy hillitty asiallisuus ja aistikkuus, joka soveltuu erinomaisesti pukeutumisensayksilöllisyyttä arki- tai työkäytössä vaaliville. Merkin vaatteissa edustat jokaisena päivänä ajattoman tyylikkäästi, mutta persoonallisesti!

Nykypäivänä muodikkuus ja tyylikkyys ovat helposti osa jokaista päivää. Tästä syystä Hopen kaltaiset vaatemerkit ovatkin erittäin kysyttyjä sillä ne vähentävät muodikkaan pukeutumisen vaikeutta ja antavat mahdollisuuden pukeutua näyttävästi, mutta samalla yksilöllisesti. Voit halutessasi unohtaa toimistovaatteiden perinteet ja pukea päällesi brändin näyttävän tyylikkäät, mutta rennot asusteet.

Ajankohtaiseen muotiin kuuluu myös tärkeänä osana luonnonmukaisuus ja löydätkin brändin valikoimasta esimerkiksi vähintään 70-prosenttisesti luomumateriaaleista valmistettuja muotivaatteita. Meillä Zalandolla tuotekuvien kulmasta löytyvä vihreä Kestävä kehitys -merkki kertoo, että tuotteen kohdalla on keskitytty erityisesti luonnonmukaisiin metodeihin. Löydät kyseisellä merkillä varustettujen vaatteiden tuotesivuilta vieläpä hieman lisätietoa käytetyistä kestävän kehityksen tavoista.

Vaateta itsesi näyttävin muotivaattein

Hope tarjoaa todellista huippumuotia, mutta monista muista poiketen brändi tekee sen hillityllä tyylillä. Sen vaatteissa korostuu viileän yksinkertaiset ja useimmiten yksiväriset kuosit, sekä selkeät viitteet klassisen miestenmuodin suuntaan. Yksityiskohtiin on kuitenkin satsattu ja jokainen sauma, nappi ja leikkaus palvelee hillityn näyttävää kokonaisuutta, jolla voit luoda päivittäisen tyylisi monella tavalla.

Rennot paitapuserot sopivat helposti osaksi asukokonaisuutta niin työpäivän aikana, kuin vapaa-ajallakin. Laadukkaat yksiväriset chinot jalassa suoritat yhtä lailla toimistopäivän tehtävät, kuin rennot kahvihetket ystävien kanssa. Muodikas neulemekko yhdistettynä sopiviin lisäasusteisiin, kuten käsilaukkuun ja näyttäviin sandaaleihin käy helposti myös juhla-asuksi.

On tavoitteenasi sitten löytää uudet arjen luottovaatteet tai yksilöllisen muodikkaat vapaa-ajan asukokonaisuudet, saattaa Hope olla juuri etsimäsi vaatemerkki. Vaateta itsesi brändin näyttävin muotivaattein ja koe tuotteiden laatu, rentous ja yksilöllisyys. Meillä Zalandolla saat tutustua brändin kattavaan valikoimaan rauhassa vaikka kotisohvalta käsin!