Mallisto

56 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Etsitkö klassisen tyylikkäitä vaatteita, joissa kuitenkin erotut joukosta? Hope tarjoaa laadukkaan valikoiman miesten ja naisten vaatteita, joissa yhdistyvät asiallisuus ja hillitty aistikkuus. Hopen vaatteet ja kengät ovat omiaan päivittämään vaatekaappiasi, kun etsit arki- ja bisneskäyttöön sopivia asuja, joissa korostuu ajattomuus ja suunnittelijoiden persoonallinen muotokieli. Mikset sinäkin ryhtyisi opiskelemaan tätä modernin vaatedesignin kieltä, joka on täynnä toivoa, tarmoa ja odotuksia?

Rennot bisnesasut täynnä Hopea

Arki ja työelämä vaativat meiltä usein tietynlaista pukeutumista: siistiä, eleganttia ja asialliseen toimistotyyliin sopivaa. Jos ahdistut jo ajatuksesta pukea päällesi tiukka jakkupuku tai perinteiset prässihousut, tarvitset kokonaan uudenlaisen ajattelutavan. Tähän tulokseen tulivat ruotsalaissuunnittelijat, jotka perustivat Hope-tuotemerkin 2000-luvun alussa. He halusivat luoda malliston, joka vastaa arjen ja työelämän haasteisiin mutta jättää samalla liikkumavapautta ja tilaa persoonallisuudelle. He onnistuivat luomaan muotibrändin, jossa business-pukuperinne yhdistyy rentouteen ja moderniin ilmaisuun. Hope on tarkoitettu nuorekkaille, dynaamisille miehille ja naisille, joille laatu ja tyylikkyys ovat yhtä tärkeitä kuin jatkuva liikkeessä pysyminenkin.

Ei hypeä vaan Hopea

Hupparit ja pipot eivät sovi joka paikkaan, mutta tarkkaan valituissa, tyylikkäissä vaatteissa otat tilanteet varmasti haltuusi. Miehen siisti toimistoasu koostuu vaikkapa hyvin istuvista, mustista chinoista, valkoisesta t-paidasta ja rennosta pikkutakista. Jos tyylisi on todella "légère", voit vaihtaa takin suoraan, luonnonvalkoiseen neuleeseen. Bordeaux'n punainen neule on ehdoton casual friday -hitti, joka virittää ajatukset kohti viikonloppua ja mukavaa iltaa viinilasillisen ääressä. Nuoren ja pätevän naisen työpäivä sujuu sutjakkaasti flare-lahkeisissa kangashousuissa, joiden korkea vyötärö tekee oikeutusta lyhyelle, valkoiselle puserolle. Kun kaipaat voimakkaampia aksentteja, valitse polvimittainen hame tai 7/8-housut ja leveäkorkoiset, mustat nilkkurit. Puseron päälle voit pukea hehkeän oranssin neuleen, jossa näkyy huippusuunnittelijoiden kädenjälki. Iltamenoihin on ihana pukeutua skinny-mallisiin, ruohonvihreisiin housuihin ja samansävyiseen toppiin. Kietaise vyötärölle ylikokoinen villapaita, jonka voit illan viiletessä vetäistä päälle. Kun arkesi kaipaa lisää letkeää liikkuvuutta, on vastaus Hope.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua