Suositut filtterit
558 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Achille Maramottin 50-luvulla perustaman vaatemerkin kepeän ja muodikkaan WEEKEND -malliston mukana pääset sukeltamaan italialaisen huippumuodin aaltoihin. Laadukkaita villaneuleita, tyylikkäitä silkkipuseroita ja upeita denim-kankaita - WEEKEND MaxMara -mallisto on ihanteellinen perusta tyylikkäälle vaatekaapille ja supermuodikkaaseen elämään! Näyttävälle vaatemerkille tunnusomaisia piirteitä ovat hillittyjen sävyjen ohella myös raikkaat värit. Vaatteista löytyy romanttisia kuvioita, kauniita maalauksellisia kukkakuoseja ja muita tuttuja luonnonaiheita. Romanttisuuden ohella vaatteista on aistittavissa eri vuosikymmeniltä napatut tyylit, joissa persoonallinen makusi pääsee oikeuksiinsa - klassista ja muodikasta ilmettä kuitenkaan unohtamatta.

Muodikkaan MaxMaran matkan aikana on merkin vaatteiden suunnitteluun jättäneet jälkensä lukuisat muodin huippunimet, kuten suunnittelijaguru Karl Lagerfeld. Muotisuunnittelijoita ovat inspiroineet erityisesti MaxMaralle tutut, naisellisuutta korostavat leikkaukset ja vaatteiden istuvat mallit. Italialaismerkin vaikuttava ja ajaton muoti onkin tehnyt vakuuttavaa jälkeä, sillä italialaisen muotitalon vaatteita on saatavilla jo 90 maassa.

WEEKEND MaxMara pukee sinut ajattomaksi ja huippumuodikkaaksi!

WEEKEND-mallistossa on runsaasti pieniä yksityiskohtia, joista modernien muotojen ohella henkii hienostunut vintage-tunnelma. Vaatteissa on aistittavissa jopa ajatonta retrotyyliä, joka tekee vahvaa tulemista takaisin. Vaatteiden klassisiin ja naisellisiin muotoihin on kerätty inspiraatiota upeasta italialaisesta kulttuurista sekä monimuotoisista linjoista, joissa yhdistyvät käsi kädessä historiasta tutut, suuret yksityiskohdat sekä nykyajan muodikkuudelle ominaiset katutyyliin vivahtavat piirteet.

WEEKEND MaxMara -vaatteiden upeat asukokonaisuudet saat täydennettyä moderneilla asusteilla, kuten pyöreillä aurinkolaseilla, isoilla korvarenkailla, jotka keventävät upeasti klassisten muotiluomusten ilmettä.

Tutustu myös