Katalogi

Suositut filtterit
2 133 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Älä huku joukkoon – Monki tarjoaa katumuotia särmällä

Ruotsalaisesta Monkista on muotoutunut vuosien varrella yksi katumuodin halutuimmista brändeistä. Suomalaiset ovat ottaneet monipuolisen brändin omakseen, eikä ihme ‒ näissä tyylikkäissä vaatteissa et huku massaan! Saat Monkilta kaikki vaatteet ja asusteet arkeen ja juhlaan. Vaatteissa yhdistyvät skandinaavinen coolius ja toisaalta vaikutteet katumuodista eri puolilta maailmaa. Tutustu laajaan valikoimaan ja piristä vaatekokoelmaasi ruotsalaismerkin helmillä.

Monkin valikoimasta löydät vaatteet ja asusteet täydelliseen arkityyliin. Nappaa vaatekaappiisi esimerkiksi yksinkertaisen tyylikkäät topit, t-paidat ja leggingsit. Laadukkaat materiaalit tekevät vaatteista miellyttäviä käyttää. Mukavuus on aina muotia, joten poimi arkityyliisi myös esimerkiksi hupparit, verryttelyhousut ja muut rennot vaatekappaleet, joita tarvitset aina. Yhdistä esimerkiksi jättimäinen t-paita tai huppari napakoihin leggingseihin – ja päivän asu on valmis. Vaatteet ovat helppohoitoisia ja kestäviä, joten näitä basic-vaatteita voit käyttää pitkään.

Suositun merkin halutuimpiin vaatekappaleisiin kuuluvat myös farkut eri malleissa ja väreissä. Suorat farkut vai skinny-farkut – millä tuulella olet tänään? Toimistolookiin löydät kangashousuja ja suoria housuja monissa eri väreissä ja malleissa. Laadukas paitapusero yhdistettynä hyvin istuviin housuihin muodostaa täydellisen työlookin.

Leikittele muodooilla, väreillä ja tyyleillä

Monki on katumuodin mestari, ja skandinaavinen brandi osaa hullutella ja leikitellä tyyleillä laidasta laitaan. Älä tyydy yhteen lookiin vaan valitse päivän asu fiiliksen mukaan. Vaikka tänään pukeutuisit täysmustaan, huomenna voit valita yllesi herkän kukkamekon, pitkän romanttisen hameen tai vaikkapa räväyttää leopardikuviolla.

Leiki kuoseilla, leikkauksilla ja erilaisilla muodoilla. Yhdistele erilaisia tyylejä rohkeasti. Valitse esimerkiksi romanttisen mekon kaveriksi nahkatakki tai sporttinen huppari ja minihameelle muhkea neule – vain mielikuvituksesi on rajana! Kontrastit tekevät tyylistäsi mielenkiintoisen. Yhdistele myös erilaisia tekstuureita ja materiaaleja, kuten läpikuultavaa ja peittävää. Myös rohkea värien käyttö palkitaan! Esimerkiksi pastellin sävyillä saat helposti vaihtelua mustavalkoiseen lookiin.

Monki mahdollistaa muodista nauttimisen ja ekologisen elämäntavan yhdistämisen. Monissa vaatteissa ja asusteissa on otettu huomioon kestävä kehitys ja ekologisuus. Vaatteissa hyödynnetään esimerkiksi kestävän kehityksen periaattein tuotettua Better Cotton Initiative -puuvillaa. Esimerkiksi monissa t-paidoissa on käytetty myös pehmeää luomupuuvillaa. Ekologisia materiaaleja on hyödynnetty myös muun muassa neuleissa, huppareissa, mekoissa ja monissa muissa asusteissa. Hanki hyvän mielen vaate, jota käytät pitkään.

Nappaa Monkilta halutuimmat takit ja asusteet

Löydät Monkilta myös laadukkaat takit jokaiseen vuodenaikaan ja tarpeeseen. Poimi valikoimasta farkkutakki makuusi, ja valitse töihin lempibleiserisi. Siisti bleiseri tai jakku antaa ryhtiä businesspukeutumiseen. Myös muhkeat toppatakit ovat must-hankinta. Tyylikäs, mitoitukseltaan reilu toppatakki lämmittää ja se on mukava napata minkä tahansa asun kaveriksi kiireiseinä aamuina.

Oletko neuleiden ystävä? Skandinaavimerkin valikoimista saat myös supertyylikkäät basic-neuleet jokaiseen makuun ja tyyliin. Korkeakouluksiset perusneuleet, lyhyet ribbineuleet sekä tyköistuvat ja löysemmät neuletakit – näistä löydät takuulla suosikkisi. Esimerkiksi farkut ja korkeakauluksinen neule ovat voittamatton yhdistelmä. Kokeile perinteisen mustan ja valkoisen ohella esimerkiksi sävyltään pehmeitä ja luonnollisia off white -neuleita.

Vaatteiden lisäksi saat Monkin valikoimista asusteet laidasta laitaan. Tutustu esimerkiksi kenkiin, sukkiin, huiveihin, laukkuihin ja moniin muihin suosittuihin asusteisiin. Ruotsalaisbrändi tietää, että asusteet viimeistelevät toimivan lookin. Esimerkiksi vetävät lyhyt- tai pitkävartiset saappaat ovat katseenvangitsija kadulla. Yksinkertainen asu ja tyylikkäät saappaat – tässä asussa voit yhtä hyvin lähteä niin businesstapaamiseen kuin treffeillekin. Katumuotiin sopivat täydellisesti maiharityyliset tuhdimmat kengät. Nappaa siis lempikenkäsi valikoimasta.