Suodatin1

Moon Boot
Mallisto

45 tuotetta

Tekisikö mielesi lähteä kuukävelylle? Ensimmäisestä kuukävelystä inspiraationsa saanut kasariklassikko Moon Boot on tehnyt näyttävän comebackin. Huippuviileät Moon Bootsit pitävät jalat lämpiminä ja kannattelevat sinua muodin aallon harjalla!

Koko maailman pysäyttävä Neil Armstrongin ensimmäinen kuukävely ei inspiroinut ainoastaan uusia astronautin ammatista haaveilevia vaan myös Giancarlo Zanattaa, joka huomasi ensimmäisten kuun pinnalla otettujen askelten lisäksi saappaat, joissa askeleet otettiin ? astronauttien kenkien muodot ja teknologia tekivät Zanattaan syvän vaikutuksen. Alkuperäiset Moon Bootsit syntyivät Zanattan luonnoslehtiön sivuille heinäkuussa 1969. Alkuperäisiä Moon Bootseja valmistava italialainen Tecnica Group of Giavera del Montello rekisteröi ainoat ja oikeat Moon Bootsit vuonna 1978. Kuukengät olivat suuri trendihitti 80-luvulla, jolloin niitä nähtiin mitä erilaisemmissa väreissä.

Tee muodin moonwalk onnistuneesti Moon Bootsit jalassa

Erityisesti Moon Bootsit sopivat koristamaan kodikasta after ski -tunnelmaa, mutta nykyään ne ovat erittäin trendikäs valinta myös muualle. Kuukengät voi nykyään löytää monissa eri väreissä, ja modernin kuukengän malli on kapeampi ja sirompi ? kengät on myös muotoiltu erityisesti oikealle ja vasemmalle jalalle, kun alkuperäisissä Moon Bootseissa eri jalan kengillä ei ollut eroa. Moni huippusuunnittelija on tehnyt yhteistyötä kuukenkien kanssa ja luonut oman luksusversionsa kengästä. Jopa erittäin tarkat tyyli-ikonit, kuten Olivia Palermo, ovat hypänneet kuukenkiin.

Moonwalkin teet tyylikkäästi talvisissa tamineissa. Kokeile chiciä lähestymistapaa valitsemalla talvitakkiisi turkista tai turkissomisteita. Retrot mutta futuristisetkin Moon Bootsit tuovat kivan kontrastin hienostuneen klassiseen tyyliin. Entäpä farkut ja kevytuntuvatakki – voisivatko kenkäsi ja takkisi olla samaa väriä? Toisaalta musta-valkoinen asukokonaisuus toimii aina sataprosenttisella varmuudella. Musta-valkoinen tyyli voisi saada upean väriläiskän kirkkaista kuukengistä tai metallinhohteesta, voit myös jatkaa monokromi-tyyliäsi kenkiin asti.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista