Mallisto

558 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Onko hakusessa uusi hattu? New Era -lippis tuo uskottavuutta ja sporttista asennetta tyyliisi. Voit taittaa sillä asiallisemman tyylin rennoksi tai tehdä vaikuttavan statementin. Brändi on tunnettu globaalisti autenttisuudesta, laadusta ja erottuvasta tyylikkyydestään.

New era on ehdottomasti uskottavin ja suosituin lippa katumuodin catwalkeilla ja sporttimaailmassa. Niistä on tullut myös pysyvä osa high street -muotia. Perheyrityksen vallankumouksellinen ura alkoi Gatsby-lätsistä 1920, josta se siirtyi 1934 innovatiivisiin baseball-lippiksiin. Ensimmäinen tiimi, joka kantoi kutreillaan New Eraa oli Cleveland Indians. Pian merkistä tulikin baseball-kenttien ehdoton kunkku. Merkki tehtailee 50 miljoonaa päähinettä vuodessa.

New Era ? kun suhtaudut tyyliisi intohimoisesti

New Eran edelleen suosituin lippismalli 59FIFTY syntyi 1959. Lippis löysi omat faninsa katukuvasta viimeistään 1997, kun arvostettu elokuvaohjaaja Spike Lee tilasi hänelle erityisesti valmistetun punaisen Yankees-lippiksen. Sinun ei tarvitse pukeutua kuin räppäri tai urheilija, jotta voisit suvereenisti rokata New Era -lippistä. Niiden yksilöllisyys toimii kenen tahansa fashionistan tai muuten persoonallista lippistä kaipaavan päässä.

Värikäs ja suurin logoin koristeltu lippis on varma statement-asuste, joka on parhaimmillaan sporttisen lookin kanssa. Modernin ilmeen luot, kun yhdistät lippiksen tyylikkäästi kokotummaan asuun tai yksinkertaiseen farkut-t-paita-lookiin, jossa suosit kapeita housuja. Sports luxe -lookissa voit suosia räätälöityä villakangastakkia ja minimalistisia neuleita ja paitoja. Päheät urheilutennarit ovat nappivalinta lippiksen kanssa. Edgyä asennetta naiset saavat, kun luovat tomboy chic -lookin, jossa sekoitetaan feminiinistä ja maskuliinista: pikkumusta ja korot baseball-lippiksen ja -takin kanssa on hauska ja kasuaali yhdistelmä.

Trendikäs "dad hat" -lippis on helppo yhdistää asiallisempaankin tyylin. Puvun ja villakangastakin kanssa puettuna tai naisilla smart casual -lookiin yhdistettynä. Bleiseri, farkut ja neule saavat lippiksestä sopivan rennon yksityiskohdan.

Yhdistät helposti