Mallisto

Suositut filtterit
635 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Upeaa italialaista muotia Pinkolta

Pinko on italialainen muotialan perheyritys, jonka laadukkaat ja ylelliset tuotteet ovat ansaitusti suosittuja muodin ystävien parissa ympäri maailman. Pietro Negra perusti yrityksen 1980-luvun alussa yhdessä vaimonsa Cristina Rubinin kanssa. Nykyään myös heidän tyttärensä työskentelevät yrityksessä. Tämä perinteikäs yritys on tunnettu tinkimättömästä tyylistään, jossa näkyvät rakastetun italialaisdesignin parhaat puolet.

Yrityksen suosiota selittää se, miten se onnistuu yhdistämään tuotteissaan uniikilla tavalla klassista muotoilua ja hienostunutta eleganssia rohkeisiin kuoseihin ja villeihin väreihin sekä moderniin raikkauteen. Pinkon monipuolisesta valikoimasta löytyy vaatteita lähes kaikenlaisiin tyyleihin, oli valintanasi sitten puhdaslinjainen selkeys, asennetta tihkuva katutyyli tai glamour ja näyttävyys. Monipuoliselta brändiltä löydät vaatteet ja asusteet totta kai myös arkeen ja juhlaan.

Jos etsit esimerkiksi ylellisyyttä ja kimalletta tihkuvia vaatteita ja asusteita luodaksesi ihanan rohkean ja inspiroivan lookin, kannattaa sinun ehdottomasti tutustua Pinkon tuotevalikoimaan sivustollamme. Löydät brändiltä myös vaatteita ja asusteita ajattoman tyylikkääseen klassiseen tyyliin sekä hempeän romanttiseen ja naiselliseen ilmeeseen. Voit myös luoda upean katutyylin esimerkiksi nyt hyvin trendikkäällä neulemekolla tai vaikkapa yhdistämällä näyttävän printtipaidan lempihousuihisi.

Iloa ja rohkeutta Pinkon tuotteilla

Italia on yksi muodin huippumaista, ja lukuisat johtavat muotitalot ovat kotoisin juuri Italiasta. Italialaiset vaatteet tunnetaan niin luovuudestaan kuin korkealaatuisista valmistustekniikoistaan ja materiaaleistaan. Monelle italialaisesta muodista onkin tullut synonyymi laadukkaalle ylellisyydelle, ja tästä on kyse myös Pinkon muodissa.

Pinkon tuotteet ovat erityisen suosittuja muodin edelläkävijöiden joukossa, jotka haluavat tehdä rohkeita valintoja ja löytää pukeutumiseen inspiraatiota. Brändin suunnittelemissa vaatteissa ja asusteissa on kyse ennen kaikkea ilosta ja ennakkoluulottomuudesta. Tämä ennakkoluulottomuus näkyy muun muassa siinä, miten tuotteiden suunnittelussa yhdistetään yllättäviäkin elementtejä toisiinsa. Niihin on haettu inspiraatiota niin muotilavoilta ja taiteesta kuin suurkaupunkien kaduilta ja populaarikulttuurista.

Yrityksessä on työskennellyt – ja työskentelee toki edelleenkin – monia huippusuunnittelijoita, jotka ovat luoneet vaikuttavan uran eri muotitaloissa. Yrityksen menestyksen salaisuutena onkin sen kyky uusiutua jatkuvasti ja säilyä yhtenä muodin edelläkävijöistä.

Inspiroidu ja luo oma persoonallinen Pinko-tyylisi

Brändillä on runsaasti inspiroivia vaatekappaleita, joiden ympärille voit rakentaa juuri itsesi näköisen asukokonaisuuden. Esimerkiksi tällä hetkellä trendikäs neulemekko on monikäyttöinen vaatekappale, joka on helppo muuntaa vapaa-ajan mekosta työmekoksi ja edelleen illan rientoihin vain asusteita ja kenkiä vaihtamalla.

Omaa asukokonaisuutta luodessa asusteet ovatkin asia, jota ei kannata missään nimessä unohtaa. Pinkolta löydät myös ihania asusteita, laukkuja ja kenkiä, joilla päivität oman asukokonaisuutesi nopeasti ja helposti. Löytyyhän sinulta jo esimerkiksi tämän hetken trendikengät ballerinat, jotka ovat myös ihanan mukavat jalassa?

Asusteista puhuttaessa ei pidä unohtaa myöskään kelloja, jotka ovat tehneet näyttävän paluun trenditietoisten ranteisiin. Kauniilla, korumaisella rannekellolla viimeistelet juhlatyylisi, mutta kellosta on tullut myös olennainen osa professionaalista työpukeutumista. Tyylikäs Pinko-kello on myös käytännöllinen: pysyt sen ansiosta paremmin ajan tasalla, etkä myöhästy tärkeistä tapaamisistasi.