Miehet
Lapset

Mallisto / Pinko

Suodatin
  • Koko
  • Merkki
  • Hinta
  • Väri
  • Pituus
  • Kuosi
  • Mallisto
  • Pintamateriaali
  • Uutuudet
284 tuotetta
|Lajittelu :
Sivu 1/4

Pinko on voimakkaasta designistaan tunnettu italialaissuosikki, joka yhdistelee vaivatta klassisen muotoilun hienostunutta eleganssia villeihin kuoseihin, säkenöivään kimallukseen ja moderniin edelläkävijähenkeen. Sen vaatteet, kengät ja asusteet on suunniteltu persoonallista ja kuplivaa nykydesignia rakastaville naisille, joille muoti merkitsee ennen kaikkea iloa. Olitpa sitten näyttävän glamourin, puhdaslinjaisen selkeyden tai asenteikkaan katutyylin ystävä, Pinkon vaatteiden ja asusteiden avulla luot valloittavia kokonaisuuksia, jotka kääntävät päät.

Pinko – räiskyvää ja rakastettua designia Italiasta

Italialaisen muodin kiinnostavimpiin nimiin kuuluva Pinko sai alkunsa vuonna 1986 muotitaituri Pietro Negran visioimana, ja tänä päivänä yritystä luotsaa Negran vaimo Cristina Rubini yhdessä perheen tyttärien kanssa. Brändin linja syntyy itsevarmasta italialaisesta muotitietoisuudesta terästettynä kansainvälisestä muodista ja eri kulttuureista lainatuilla elementeillä. Se ei pelkää kokeilla ja leikitellä tyylien runsaudella – hillityn minimalismin sijaan Pinko edustaakin maksimalismia, jossa yhdistyvät feminiinisyys ja androgyynisyys, kirjavuus ja selkeys sekä arkisuus ja juhlavuus. Pinko hakee inspiraationsa niin muotilavoilta kuin suurkaupunkien kaduilta, ja sen vaatteista voi löytää vaikutteita myös populaarikulttuurista, kuvataiteista ja musiikista. Laadukkaat materiaalit ja kestävä laatu ovat peruselementtejä kaikissa sen tuotteissa, sillä ne ovat suunniteltu kestämään sekä käyttöä että trendien vaihteluita.

Pinkon vaatteet ja asusteet tekevät elämästä hauskempaa, villimpää ja ihanampaa

Kun tahdot ottaa kaiken irti väreistä, kuoseista ja kimalluksesta, vedä jalkoihisi kauttaaltaan glitterillä päällystetyt platform-kengät, joiden seuraksi voit pukea esimerkiksi villin leopardikuvioisen midihameen ja kauniisti laskeutuvan mustan paidan. Värimaailmaltaan hillitymmän mutta muotokieleltään voimakkaan kokonaisuuden luot mustan liehuvahelmaisen maksihameen ja olkapäät paljastavan pitkähihaisen puseron yhdistelmällä – väriä kokonaisuuteen tuovat vaikkapa roosan sävyiset keveät nahka-avokkaat sekä pieni nahkalaukku, jotka antavat asulle juhlavan loppusilauksen. Täyttä tykitystä kaupungin kuumimpaan katutyyliin taiot puolestaan denimin, printtien ja kirkkaiden kuosien avulla. Yhdistä esimerkiksi suurieleisillä tekstibrodeerauksilla koristellut kasarityyliset farkut trooppisella kukkaloistolla iloittelevan kauluspaidan kanssa ja viimeistele kokonaisuus hopean hohtoisilla tennareilla. Oletko jo valmis hyppäämään Italian villeimmän design-taiturin matkaan?

Yhdistät helposti