Suodatin1

20 tuotetta

Roberto Cavalli on luova legenda

Huippusuunnittelijan nimeä kantava italialainen brändi on eräs maailman legendaarisimmista muodin ja designin klassikoista. Sen samanniminen perustaja ei ollut pelkästään rajoja rikkova suunnittelija, vaan todella innovatiivinen ja monipuolinen keksijä, joka loi uusia tekniikoita ja tapoja painaa ja käsitellä esimerkiksi nahkaa. Perinteikkään brändin tarina ulottuu jo 70-luvun catwalkeille, joilla italialaisen tekijän täysin uudenlainen huippumuoti löi itsensä läpi ja sai jo alalla toimivien suurten muotitalojen huomion.

Suunnittelijan merkittävimpiä saavutuksia on myös farkkukankaan nostaminen luksustuotteeksi ja design-vaatteiden kärkeen. Tämän Cavalli loi innovatiivisella kankaan käytöllä sekä erilaisilla yksityiskohdilla kuten upeilla ompeleilla ja esimerkiksi kultaisin tikkauksin. Rakkaus taiteeseen ohjasi suunnittelijan ja sitä kautta brändin mallistojen tyyliä ja loi erään tunnetuimmista ja uniikeimmista designvaatteiden brändeistä maailmassa.

Brändi tunnetaan monenlaisista läpimurroista ja rohkeista tyyleistä, mutta eläinten nahkaa ja turkkeja jäljittelevät kuviot ja painatukset ovat olleet kuitenkin sen pääsuunnittelijan tunnetuin tavaramerkki aina tähän päivään saakka. Kuvioiden malli ja tyyli on muuttunut vuosien varrella, ja nykyiset modernit versiot näistä painatuksista ovat luoneet brändin mallistolle tänäkin päivänä täysin jäljittelemätöntä, uniikkia designiä, jonka autenttisuudesta ei voi erehtyä.

Roberto Cavallin kengät ovat ainutlaatuisia

Monipuolinen kenkävalikoima on häikäisevää italialaista designiä, joka täydentää minkä tahansa asukokonaisuuden. Brändi on luonut tavallisista tennareista näyttäviä luksuskenkiä, joissa aito ja arvokas nahka kohtaa italialaisen suunnittelun. Kengät ovat brändin pääsuunnittelijan keskeisimmän intohimon mukaisesti huippulaatuista nahkaa, jota on käsitelty täysin uniikilla tavalla. Upeat yksityiskohdat ja nahan kuviointi tekevät kengistä uniikkeja luomuksia, jotka herättävät huomiota missä tahansa.

Brändin kengät ovat poikkeuksellisia ja lähettävät vahvan viestin italialaisesta huippumuodista. Jo pelkästään se, millaisia yksityiskohtia nahasta on näihin luomuksiin kyetty tekemään, ihastuttaa ja saa sinut nostamaan nämä kengät hyllysi paraatipaikalle. Malliston klassisimmissa lyhytvartisissa tennareissa hallitsevat värit ovat klassiset musta ja valkoinen. Monissa kengissä harmaan sävyt täydentävät kokonaisuutta hillityinä pieninä yksityiskohtina.

Tyylikäs design on ajatonta ja näitä kenkiä voit hyvin käyttää esimerkiksi puvun kanssa viestimään rentoa mutta hillittyä ja persoonallista tyyliä. Kyseessä eivät olekaan mitkään tavalliset tennarit, vaan poikkeuksellinen elementti asuusi, jolla herätät huomiota ja korostat uniikkia tyyliäsi upealla tavalla. Korkeavartiset tennarit ovat tyyliltään sporttisempia, mutta niiden suunnittelussa näkyy tinkimätön design. Voit valita esimerkiksi harmaan ja mustan yhdistelmän, jossa neonkeltaisen vivahde herättää huomiota ja nostaa kengän esille asukokonaisuudestasi.

Ihastu Roberto Cavallin upeisiin yksityiskohtiin

Kenkien päävärit ovat klassista mustaa, valkoista ja harmaata. Värejä on käytetty erittäin hillitysti yksityiskohtina – hyvällä maulla, mutta tyylikkäästi huomiota herättäen. Brändin suunnittelijan perinteen mukaisesti monista malliston kengistä tekee kuitenkin uniikit niiden täysin ainutlaatuinen nahan käsittely.

Monissa kengissä löydät eläinten turkkia ja nahkaa jäljittelevää kuviointia – joko koko kengässä, tai tarkoin valituissa yksityiskohdissa. Esimerkiksi käärmeennahkaa jäljittelevä harmaa tennari on ainutlaatuisuudessaan suorastaan pysäyttävä näky. Nahkaan kohokuviona tehdyt logot ovat myös täysin uniikki ratkaisu, jota näin korkeatasoisesti toteutettuna löydät vain tämän brändin mallistosta.

Mallistosta löydät myös korkealaatuisia ja mukavia klassisempia kenkiä. Mikäli tarvitset puvun kanssa hillitympiä klassisia nauhakenkiä, brändin mallistosta sopivat löytyvät helposti. Voit valita myös tyylikkäät nilkkurit, joilla asukokonaisuutesi saa hillittyä mutta omintakeista tyyliä. Kaikki kengät ovat erittäin mukavia jalkaan ja jaksat pitää niitä pitkänkin päivän ajan. Nahka on kengän materiaalina parhainta mahdollista, ja siksi brändin kengät muotoutuvat jalkasi mukaan poikkeuksellisen hyvin. Valmistajan pitkä kokemus ja italialainen suunnitteluosaaminen takaavat tyylin lisäksi tinkimättömän laadun.