Mallisto

Suositut filtterit
sizes
brands
Väri
Hinta
Pintamateriaali
Kestävä kehitys
Kuosi
277 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Haluaisitko tuoretta sisältöä muotitietoisen miehen vaatekaappiin? Tanskalaisbrändi Solid suuntaa suunnittelunsa hyvin pukeutuville nuorille miehille. Kansainvälisyyteen kivunneen tuotemerkin ennakkoluuloton design virkistää vaihtuvia tyylejäsi. Sen muodikkaat vaatekappaleet ovat ilmeeltään huolettomia ja maskuliinisella twistillä tehostettuja. Solidin vaatteilla kokoat katseita kestävää ilmettä kampukselle tai sirottelet niitä sporttisten katuvaatteiden joukkoon. Voit sulauttaa persoonallista huippusuunnittelua myös miksattuihin toimistotyyleihin liiallisen asiallisuuden vastapainoksi.

Solid edustaa näyttävää muodikkuutta

Tahdotko erottua joukosta? Pue miesten t-paidan päälle Solidin collegetakki, jonka pinnassa on kulutettua efektiä ja rohkeana lisäominaisuutena vielä omaperäinen leikkaus. Jos olet vannoutunut farkkufani, housuiksi käyvät trendikkäästi pestyt farmarit. Tässä asussa voit ottaa rennon asennon luennolla. Jos kuitenkin etsit jotakin trendikkyyttä korostavaa paitaa toimistotyyliin, valitse vaikka tekstuuripintainen neulepaita. Voit liittää sen vaaleiden reisitaskuhousujen seuraan ja säätää kokonaisuutta pari astetta asiallisempaan suuntaan klassisilla nauhakengillä. Täydennä asu retrohenkisellä bisnestyylin salkulla ja keveällä kaulahuivilla. Suosikkibrändillä on pitkiä päällystakkeja, jotka ovat huippumuodikkaan katutyylin etuoikeutettuja huomionkiinnittäjiä. Pitäisitkö takissasi väljästä istuvuudesta? Sellaisen alle mahtuisivat myös vähän paksummat collegepuserot. Päällystakkisi voisi toki olla myös vyötäröpituinen paitatakki, jossa on hillityn viileä ulkoasu.

Solid suunnittelee ajankohtaisia muoti-ilmiöitä

Pukeudutko toisinaan korostetun maskuliinisesti? Siinä tapauksessa Solidin luomat tehokeinot sopivat tyyliisi. Nuorekkaiden muotivaatteiden kuoseissa on rouheaa taiteellisuutta ja kulutettuja kohtia. Löydät joukosta myös epäsymmetrisiä helmoja, jotka antavat ripauksen persoonallisuutta arjen asuihin. Pidätkö tanskalaisbrändin visioimista erilevyisistä raidoista ja ruuduista? Kiinnitä katseita myös kontrastivärisillä nyöreillä, napeilla ja vetoketjuilla. Erilaisten materiaalien yhdistelyllä on saatu vaatteisiin miehekästä silmäniloa. Huippumerkin värimaailma on pääosin hillitty, mutta myös pirteitä väripilkkuja löytyy joukosta. Pelkistetyn tyylin miehille on tehty yksivärisiä ja suoralinjaisia vaatteita, joihin saa halutessaan lisäpotkua räväköistä asusteista ja jalkineista. Kenkinä menevät esimerkiksi huippusuositut tennarit, joissa on rohkeaa väritystä tai vaatteisiin sopiva kuosi. Jos haluat lisää katseenkerääjiä asuusi, hurmaa kaupungilla komealla lierihatulla ja moderneilla aurinkolaseilla!

Yhdistät helposti