Suodatin1

Springfield
Mallisto

353 tuotetta

Springfieldin vaatteet ovat rentoja, muodikkaita ja tyylikkäitä. Miesten vaatteissa kohtaavat katumuoti ja ajattomat klassikot, naisten Springfield-tyyliin kuuluu ripaus nostalgiaa ja aavistus hippie chic -tyyliä.

80-luvun lopulla perustettu vaatemerkki on kuin luotu niille, jotka arvostavat mutkatonta, rentoa tyyliä sekä seuraavat tarkasti muotisuuntauksia. Valikoimasta voi koostaa niin vapaa-ajalle, töihin kuin iloisiin illanviettoihinkin sopivia asukokonaisuuksia. Klassisempaa osastoa edustavat chinot, villakangastakit ja hillityt neuleet. Rennoimmillaan merkki on printtipaitojen ja kesäisten uimarannallekin sopivien mekkojen valmistajana.

Springfield on rennosti muodikas

Naisten Springfield-valikoima on kuin aarreaitta. Tarvitsetko siistin asukokonaisuuden? Yhdistä hillitty neule siisteihin chino-housuihin tai somaan vekkihameeseen. Entä oletko menossa tapaamaan ystäviä rennoissa merkeissä? Yhdistä slim fit -farkkuihin väljä tunika tai huoleton collegepaita. Tsekkaa Springfieldin tarjonta myös siinä tapauksessa, että etsit kaunista ja kesäistä hippie chic -tyyliin sopivaa hametta tai mekkoa! Springfieldin puoleen kannattaa myös kääntyä, mikäli haussa on talvi- tai välikauden takki.

Miesten Springfield-tyylissä on vaikutteita katumuodista. Chinot ja rennot farkut makeiden ja hauskojenkin printtipaitojen seurana sopivat skeittarihenkiseen pukeutumiseen. Hipster-tunnelmaa on puolestaan istuvissa kauluspaidoissa ja kapeammissa farkkumalleissa. Astetta huolitellumpi asu kootaan yhdistämällä esimerkiksi siisti, hyvin istuva neulepaita chinoihin ja trendikkääseen pusakkamalliseen välikaudentakkiin. Sporttisempaa ilmettä luodaan puolestaan sonnustautumalla collegepaitoihin ja trendikkäisiin verryttelyhousuihin.