Mallisto

Suositut filtterit
75 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

By Malina -mallisto – vaatteita ainutlaatuisille naisille

By Malina -mallisto suorastaan säteilee skandinaavista tyyliä, mutta sekaan on lisätty myös hieman maustetta, eikä ihan mitään perussuolaa ja pippuria, vaan kirkkaita värejä, kiinnostavia yksityiskohtia, upeita kuoseja sekä kimaltelevia paljetteja. Vaikka mallistosta löytyykin kaikenlaista kiinnostavaa ja jokainen vaate on oma tarkoin harkittu, lähes taideteokseen verrattavissa oleva kokonaisuutensa, sointuvat ne toisiinsa harkitun suunnittelun ansiosta. Tämä tekeekin tyylillä leikittelystä hauskaa ja helpottaa aamun asukriisejä, kun ylä- ja alaosia on helppo yhdistellä.

By Malina on tuonut kaivattua vaihtelua skandinaavisille vaatemarkkinoille jo vuodesta 2010 saakka tarjoamalla vaatteita ainutlaatuisille ja uniikeille naisille niin arkeen kuin juhlaankin. Ihanat mekot, paidat, hameet, bleiserit ja neuleet on tehty korostamaan käyttäjiensä yksilöllistä tyyliä. Ne ovatkin varma valinta, jos haluat erottua joukosta, kääntää katseita ja jäädä mieleen – olitpa menossa sitten työhaastatteluun, toimistolle, treffeille, bileisiin tai viettämässä rauhallisempaa koti-iltaa. Rohkea suunnittelu takaa katu-uskottavuuden ja häikäisevät värit piristävät harmaampaakin päivää.

Zalandolta löydät By Malina -malliston himotuimmat uutuudet, joilla korostaa omaa persoonallista tyyliäsi. Suosikkisi saat tilattua vain parilla klikkauksella ja nopea toimitus varmistaa niiden saapumisen perille pikaisesti.

Laatu, mukavuus sekä kestävyys ovat muodissa

Klassiset ja ajattomat By Malina -vaatteet ovat lisäksi vieläpä mukavia yllä. Ne on suunniteltu erilaisille vartaloille tarkasti ja jokaista yksityiskohtaa sekä saumaa myöten. Niinpä ne eivät myöskään purista, hierrä tai hidasta menoasi vauhdikkaammankaan arjen pyörteissä. Kankaat joustavat ja myötäilevät liikkeitäsi menoasi rajoittamatta tai muotoaan menettämättä. Materiaalien laadun huomaa myös siitä, miten vaatteet hyväilevät ihoasi.

By Malina -mallistosta löydät sekä juhlavia tyllimekkoja, pehmoisia samettipaitoja, pehmeitä silkkipaitoja, keinonahkaisia vekkihameita että helteellä hengittäviä polyesteribleisereitä. Jokainen löytää päällepantavaa myös jokaiseen vuodenaikaan – kevyemmät mekot sopivat kuumiin kesäpäiviin, kun taas pidemmät puserot pitävät lämpimänä pakkasillakin.

Korkea laatu tarkoittaa myös sitä, että vaatteet kestävät kovempaakin kulutusta nukkaantumatta tai reikiintymättä. Oikeanlainen huolenpito takaa myös sen, että suosikkisi pysyvät hyvässä kunnossa tai jopa lähes uuden veroisina mahdollisimman pitkään – muista siis lukea pesuohje tarkkaan. Kestävä vaate on myös ympäristön kannalta järkevä sijoitus ja pikamuodin pahin vihollinen. Siksi hyviin vaatteisiin kannattaa panostaa ja pitää hyvää huolta jokaisesta mekosta, paidasta sekä hameesta.

Ajaton, klassinen, yksityiskohtia pursuava sekä elegantti mallisto

By Malina -malliston vaatteita voi käyttää huoletta niin monta kautta, kuin itse haluaa. Niiden edustama eleganssi, klassisuus sekä aitous ovat nimittäin aina muodissa. Unohda siis vaihtelevat pukeutumisvillitykset sekä ohimenevät trendit, sillä näihin upeisiin mekkoihin ja paitoihin voit aina luottaa. Ajattomat vaatekappaleet laskostuvat modernien naisten ylle kauniisti. Monikäyttöisyys sopii myös nykyiseen minimalismikulttuuriin – luottopaidan ja suosikkimekon löydettyäsi voit unohtaa vanhat kulutustottumukset.

Nämä päivää piristävät värit, villit kuosit sekä leikkisät pitsiyksityiskohdat sopivat sinulle, joka haluat säväyttää ja uskallat olla erilainen. By Malina -vaatteet ovat oiva tapa kruunata yksinkertainenkin asukokonaisuuden ennennäkemättömällä tavalla. Ne ovat juuri se raikas tuulahdus, mitä vaatekaappisi kaipaa. Jos siis olet kyllästynyt kaivamaan hyllyjesi perukoita, kun mikään ei tunnu sopivan ylle ja haluat uudistaa tyyliäsi, kannattaa kurkistaa Zalandon laajaa valikoimaa.

Me Zalandolla pyrimme aina tarjoamaan asiakkaillemme laajan kirjon vaatteita, joilla erottua edukseen. Meiltä voitkin poimia mieleisesi By Malina -vaatteet itsellesi tai vaikkapa lahjapakettiin. Löydät verkkokaupastamme ihania yksilöitä – brändin parhaimmistoa, jotka olemme valinneet juuri sinua varten ja joihin on vaikea olla rakastumatta. Käy nappaamassa omasi pois tai ennakoi tulevia juhlapyhiä.