Katalogi

Suositut filtterit

Jellycat tarjoaa veikeän värikkäitä pehmoja

Jo vuodesta 1999 toiminut englantilaislähtöinen Jellycat tarjoaa suuren valikoiman hauskoja ja persoonallisen näköisiä pehmoja. Nykyisin brändin veikeitä tuotteita on saatavilla ympäri maailmaa ja meillä Zalandolla saatavillasi on erinomainen valikoima merkin laadukkaita tuotteita. Merkin omaperäinen tyyli on yhdistelmä muun muassa tunnistettavia eläimiä, kasveja ja hedelmiä, sekä leikkisää lapsellisuutta, joka tuo Jellycatin tuotteisiin niiden hyvää mieltä levittävän ulkoasun.

Tyytyväisenä hymyilevä avokado tai vesimeloni, ja sopivalla tavalla perinteisyyttä huokuvat nalle- ja leijonapehmot kuvastavat hyvin brändin kattavaa valikoimaa. Merkin tuotteet toimivat erinomaisesti niin lapsia viihdyttävinä leluina, hauskan opettavaisina malleina erilaisista eläimistä, kuin katseita keräävinä sisustuselementteinäkin.

Huima valikoima laadukkaita eläinaiheisia pehmoleluja

Erittäin laajalla pehmolelujen valikoimallaan Jellycat antaa erinomaisen mahdollisuuden tutustuttaa lapsia muun muassa erilaisiin eläinhahmoihin ja antaa heille mahdollisuus löytää omat suosikkinsa useista vaihtoehdoista.

Kattavasta kokoelmasta erilaisia hahmoja on hyvä aloittaa myös erilaisiin eläimiin tutustuminen ja napata vaikkapa aivan ihastuttava tiikeripehmo mukaan ensimmäiselle eläintarhakäynnille oikeaa tiikeriä katsomaan. Sopivasti tunnistettavia elementtejä ja hauskan persoonallisia erikoisuuksia yhdistelevät pehmot ovat omiaan esittelemään pienokaisille erilaisia eläimiä, mutta pysymään silti veikeän erilaisina.

Eläinaiheiset pehmot ovat brändin valikoimassa suuressa roolissa, mutta joukossa on myös paljon muualtakin inspiraationsa saaneita hauskoja vaihtoehtoja. Pirteät hedelmäpehmot virkistävät päivää kuin päivää ja löytyypä valikoimasta komeita kasviaiheisia malleja, persoonallisen hauskoilla kuvituksilla tietysti.

Turvalliset pehmot kaikenikäisille

Jellycat panostaa tuotteidensa turvallisuuteen ja brändille on luonnollisesti ensiarvoisen tärkeää, että kaikenikäiset lapset voivat leikkiä merkin pehmoilla turvallisesti. Kaikki tuotemerkin valikoiman tuotteet, joita löydät meillä Zalandolla, ovat käyneet läpi vaativan testauksen ja ne täyttävät markkinoiden turvallisuusvaatimukset hyvin.

Kaikki brändin hauskoista pehmoista, reippaan oranssista porkkanapehmosta lutuisen pehmeään jääkarhupehmoon, on suunniteltu turvallista käyttöä varten ja valtaosa niistä soveltuu kaikenikäisille. Eri ikäisille lapsille, ja miksei aikuisillekin, mieluisan kokoisten pehmojen valikoiminen Zalandolla on myös helppoa, sillä näet tuotesivuilla materiaalien ja hoito-ohjeiden lisäksi myös pehmon koon.

Jellycat-tuotteiden mukana saapuu myös erillinen turvallisuusohjeistus, jossa kerrotaan myös kunkin tuotteen hoito-ohjeet. Useimmiten nämä valtaosin polyesteristä valmistetut pehmot on hyvä pestä käsin ja antaa kuivua rauhassa ilman rumpukuivausta. Näin hauskoista pehmoista voi nauttia puhtaina vaikka vuosia.