Mallisto

981 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Hillityn tyylikäs asukokonaisuus, jossa yhdistyvät ajattomat elementit ja nykyaika, syntyy kuin huomaamatta, kun vaatekaapin peruspalikat ovat kohdillaan. Skotlantilaislähtöinen Lyle & Scott omistautuu selkeälinjaisille, huolellisesti räätälöidyille vaatteille ja on vastaus niin huoliteltujen luottovaatteiden kuin sporttistenkin vaatteiden etsijälle. Suuntaa siis valokeila tämän valmistajan valikoimaan, sillä se on rakennettu kaikille, jotka kaipaavat vaatekaappiinsa laadukkaita ajan hermolla olevia materiaaleja ja leikkauksia.

Lyle & Scott - klassisia luottovaatteita modernilla twistillä

Yli satavuotisella historiallaan ja taidollaan luoda perinteikkään innovatiivisia vaatekappaleita Lyle & Scott on vakuuttanut niin muotimaailman vaikuttajat kuin tyylitietoiset ihmiset ympäri maailmaa. Jo ikoniseen asemaan noussut, brändin vaatteissa esiintyvä kotka-symboli on siivittänyt asemaansa niin tunnettujen golfaajien, elokuvatähtien kuin indie-pop-muusikoiden vaatetuksessa. Pitkän linjan suunnitteluosaamisen ja menneiden vuosikymmenten linjakkuuden yhdistäminen moderneihin väri -ja printtikokeiluihin onkin inspiroinut tätä vaatevalmistajaa. Asukokonaisuuden kertaheitolla uusiin uomiin vievä valikoima viestiikin niin laatutietoisesta pukeutumistajustasi kuin halustasi kokeilla jotain uutta klassikkovaatteiden saralla!

Pehmeät ja hyvin istuvat neuleet ovat se asia, jotka ovat erityisesti nostaneet Lyle & Scottin suosioon vaatekaappien halutuimpien vaatekappaleiden valmistajana. Kekseliästä traditionaalisuutta huokuvat neuleet ja muut valikoiman räätälöidyt taidonnäytteet ovatkin omiaan pukeutujille, jotka haluavat sekä mukavuuden että muodikkuuden kulkevan käsi kädessä. Esimerkiksi moneen tilanteeseen sujahtavat raikkaat yläosat viimeistelevät huolitellun kokonaisuuden ja tuovat siihen kaivattua kulmikkuutta, kun valintasi osuu syvän trendikkäisiin värivaihtoehtoihin. Niin ikään monipuolinen asusteiden ja jalkineiden valikoima on omiaan viestimään käyttäjänsä päästä varpaisiin ulottuvasta rouheasta tyylitajusta. Mikäli etsit puolestasi huolettoman sporttisia vaatteita, charmikkaan rento repertuaari antaa tilaa myös monenlaisille yhdistelmille.

Valitse Lyle & Scott, kun haluat avata oven tyylipuhtaudelle!

Yhdistät helposti