Mallisto

Suositut filtterit
324 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Majen designermallisto hurmaa tyylillään 

Majea voisi kuvailla naiselliseksi, vapaaksi ja tunteikkaaksi brändiksi. Huipputyylikkäät, Pariisin katukuvasta innoituksensa saaneet vaatteet ovat täynnä tunnetta ja huumorintajua. Oivaltavat leikkaukset ja hauskat yksityiskohdat tuovat mielenkiintoa ja hauskuutta pukeutumiseen.

Ihoa myötäilevät asut ja ilmavat helmat ovat malliston kulmakiviä

Majen mekot ovat naisellisia: ne ovat joko tyköistuvia, vartaloa myötäileviä cocktail-asuja tai leikkisiä, hyvin laskeutuvia mekkoja, jotka hurmaavat ilmavilla helmoillaan. Ne ovat hienostuneita, kuten ranskalaiseen tyyliin kuuluukin, mutta niissä on samalla myös jotain leikkisää ja odottamatonta. Runsaat helmat ja sifonki tekevät mekoista hennon kauniita. Samettiset, tyköistuvat mekot yhdistettynä kirkkaisiin tai metallinhohtoisiin väreihin ovat takuuvarmoja katseenkiinnittäjiä cocktailtilaisuuksissa. 

Voit olla myös rennon tyylikäs menemällä töihin tai tapaamiseen huolettomassa ruutumekossa tai villamekossa. Majen laukuissa näkyy sama leikkimielisyys kuin vaatteissakin: naiselliset mallit on tehty kieli poskella, yksityiskohdissa säästelemättä. Kestävä nahka ja klassinen tyyli pitävät huolen, että laukut pysyvät pitkään käytössä. Ne ovat naisellisia, kuten koko muukin mallisto, mutta täynnä asennetta ja taattua ranskalaista tyyliä.

Kokoa täydellinen asukokonaisuus monipuolisesta valikoimasta

Koko designer-mallisto on täynnä ranskalaisen muodin helmiä: löydät sekä perinteiset vaakaraidat modernissa paidassa että leikkisät, trendikkäät hameet ja housupuvut. Persoonalliset printtipaidat näyttävät upeilta esimerkiksi trendikkäällä klubilla, kun taas kauniit, hillitymmät pitsipaidat sopivat juhlallisiin tilaisuuksiin, kuten häihin tai muihin perhetilaisuuksiin. Pitsipaidat ovatkin meidän suosikkejamme: ne ovat takuuvarma valinta tyttömäisen romanttiseen tyyliin, mutta niissä on samalla jotain perinteistä tyyliä virtaviivaisempaa, mikä sopii hyvin myös pohjoismaiseen tyyliin. Romanttisen asukokonaisuuden kruunaa leikkisä vekkihame, tai upea, naisellinen kynähame. 

Kruunaa asukokonaisuutesi klassisilla, huippulaatuisilla bootseilla. Jos olet mukavuudenhaluinen, mallistosta löytyy myös kuumimpiin trendeihin kuuluvat tennarit.

Vedä jalkaan pitkävartiset nahkakengät, jos haluat tuoda esiin sisäisen ranskattaresi, tai tyrmäävät bootsit, jos haluat jotain hieman räväkämpää. Majen kengät ovat yhtä korkealla muodin harjalla kuin muukin mallisto. Supermukavia kenkiä arvostavalle sopivat parhaiten viimeisimmän muodin mukaisen tennarit. Jokainen kenkä on tehty huolella ja rakkaudella – aivan kuten koko muu mallistokin.