Mallisto

Suositut filtterit
110 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Marc Jacobs on muotisuunnittelun superstara, näkemykselliseksi neroksi tituleerattu suunnittelija ja rakastettu edelläkävijä, jonka mallistot herättävät intohimoja, mielipiteitä ja suuria tunteita vuodesta toiseen. Piristä ilmettäsi rohkealla ja moneen kertaan palkitulla huippumuodilla amerikkalaisen designin huipulta esimerkiksi laukun, kenkien tai asusteiden muodossa.

Yhdysvaltalainen muotisuunnittelija Marc Jacobs on uudistanut ja ravistellut nykymuotia ja luonut uusia klassikoita jo yli 30 vuoden ajan. Vuonna 1963 syntynyt Jacobs tunnetaan arvostetun Parsons School of Designin kasvattina. Hän toimi 80- ja 90-lukujen taitteessa Perry Ellisin suunnittelijana ja vuosina 1997–2013 ranskalaisen muotitalo Louis Vuittonin taiteellisena johtajana. Nykyään Jacobs luotsaa omaa Marc Jacobs -vaatelinjastoaan, joka suunnittelee vaatteita, asusteita, laukkuja, koruja ja kenkiä niin naisille kuin miehillekin. Marc Jacobs on tehnyt yhteistyötä useiden julkkisten ja pop-kulttuurin muotivaikuttajien, kuten räppäri Kanye Westin, laulaja Miley Cyrusin ja taiteilija Richard Princen, kanssa. Jacobsin omintakeiseen tyyliin kuuluu ainutlaatuiseen suoruuteen ja yksinkertaiseen näyttävyyteen pyrkivä ote, joka usein myös kokeilee ja murtaa perinteisen huippumuodin rajoja.

Marc Jacobs uudistaa huippumuotia rohkealla otteella

Marc Jacobs -mallistot kannustavat käyttäjiään tekemään arjesta juhlaa ja luomaan persoonallista tyyliä omien näkemysten ja mieltymysten pohjalta. Tavoitteena on luoda laaja kattaus vahvaa nykymuotia, johon jokaisen muodin ystävän on helppo rakastua. Marc Jacobs -mallistostamme löydät esimerkiksi lujatekoiset ja pehmeät nahkalaukut ja lompakot, näyttävät selkäreput, ilmeikkäät aurinkolasit sekä hurmaavat tennarit, jotka sopivat niin klassisen elegantin tyylin viimeistelijäksi kuin räväkän katutyylin kruunuksikin.

Marc Jacobsin rakastetuissa kokoelmissa on taidokkaan designin ja laadukkaiden materiaalien lisäksi se pieni jokin, joka saa sydämen sykkimään, hymyn nousemaan huulille ja inspiraation laukkaamaan. Yhdistele rohkeasti Jacobsin tuotteita juuri omaan tyyliisi ja maailmaasi sopivaksi!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua