Katalogi

Suositut filtterit
258 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

NORR on skandinaavinen muotimerkki, joka yhdistää vaatteissaan klassista ja retroa tyyliä. Tuloksena on naisellisia high street -vaatteita, jotka ovat särmikkään naisellisia. Yksinkertaiset linjat ja personaalliset yksityiskohdat ovat sulassa sovussa keskenään skandimerkin vaatteissa. Vaatteet ja asusteet lainaavat vaikutteensa Tukholman ja Kööpenhaminan kaduilta ? olematta kuitenkaan persoonaton jatke perinteiselle skandimuodille. NORR-vaatteet ja -asusteet ravistelevat pohjoismaalaista muotia juuri sopivasti tuoden siihen aivan uuden tulokulman.

NORR on kauniiden ja ajattomien ready-to-wear-vaatteiden asiantuntija

Kaiken ytimessä on helppous – ja tyylikkyys, mutta se on sanomattakin selvää. Kaikki NORR-mallistot lähtevät samasta perusajatuksesta, jonka tavoitteena on luoda kaunista ja naisellista käyttömuotia sesonkiin ja vuodenaikaan katsomatta. Merkin ylä- ja alaosat samoin kuin asusteet ovat ajattomia, ja voit käyttää niitä ympäri vuoden. Puhtaat värit, laadukkaat materiaalit ja raikkaat leikkaukset eivät vanhene. Voit unohtaa persoonattoman beigen ja perinteisen trenssin – NORR tuo skandisuunnitteluun uusia ulottuvuuksia rohkeiden tyylivalintojen kautta. Kevyt mekko taipuu talvikauteen neuletakin ja sukkahousujen avulla ja solahtaa jälleen kesävaatteeksi, kun kevennät kerroksia. NORR valmistaa naisten lempivaatteita, jotka ovat paitsi kauniita myös istuvia ja mukavia. Kuka haluaisi viettää työpäivänsä tai vapaailtansa kiristävissä vaatteissa? Väljät ja liikkuvat leikkaukset, rennot mitoitukset ja käytännöllisyyttä tukevat yksityiskohdat ovat merkin suunnittelun kulmakiviä.

Näin omaksut skandityylin osaksi työ- ja vapaa-ajan lookia

Kiireinen elämä vaatii toisinaan kompromissejä tyylin suhteen – vai vaatiiko? NORR-vaatteet on suunniteltu helpottamaan pukeutumista, kun aikaa ja resursseja on rajallisesti. Skandimuodin lyhyt oppimäärä on helppo omaksua ja toteuttaa vaikka heti. Palaverinkestävä toimistolook syntyy, kun sujautat yllesi siistit housut ja katseita kääntävän paidan. Trumpettihihat, röyhelöt ja laskokset tuovat mielenkiintoa yläosaan, joten voit unohtaa korujen ja asusteiden valinnan. Rento poninhäntä ja kevyt meikki ovat kaikki, mitä tarvitset showstopper-paitasi kanssa. Aamuinen asukriisi on siis historiaa, ja ehdit keskittyä muuhun. Vapaa-ajan rento pukeutuminen puolestaan vaatii maailman kestävintä, helpointa ja tyylikkäintä materiaalia – denimiä. Skandimerkin farkut ja farkkurotsit nostavat asun rentouspisteet välittömästi kattoon. Yhdistä rouheisiin farkkuihin laadukkaita luonnonmateriaaleja, kuten silkkiä ja puuvillaa. Farkkutakki on kauneimmillaan mustan A-linjaisen mekon ja nilkkurien kanssa. Minimalistinen asu saa jatkua myös muussa tyylissä – koralliin taittava punainen huulipuna ja sirot kultaiset korut riittävät asun kruunaajiksi.

Tutustu myös