Mallisto

Suositut filtterit
1 818 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Persoonallisen ilmeen ja kaupallisen raflaavuuden yhdistäminen on haastavaa kokeneimmallekin vaatemerkille. Miesten vaatemerkki Only & Sons onnistuu mahdottomalta tuntuvassa tehtävässä. Merkin suunnittelu on täydellinen yhdistelmä perinteistä autenttisuutta ja viime hetken trendejä. Brändi on osa tanskalaista vaateteollisuuden monitoimija Bestselleriä, joten ainekset menestykseen on kylvetty jo merkin perustusvaiheessa. Tinkimätön laatu yhdessä tuoreen ilmaisun kanssa on nostanut merkin yhdeksi tämän hetken kiinnostavimmista miestenvaatemerkeistä.

Jatkuvasti nahkansa luovat ja eri kulttuureja yhteentuovat kaupunkiympäristöt toimivat Only & Sons -suunnittelun inspiraationa. Urbaanien pukeutujien mielikuvituksesta jatkuvasti pulppuavat uudet ideat ja trendit heijastuvat tanskalaismerkin mallistoihin. Klassiset ratkaisut yhdistyvät ongelmitta rohkeisiin yksityiskohtiin. Populäärikulttuurista inspiroituneet printit kohtaavat retrot materiaalivalinnat sulassa sovussa. Lopputuloksena on Only & Sons -vaatteiden jäljittelemätön ja tunnistettava tyyli.

Only & Sons -vaatteet yhdistävät rohkean individulistisen ja universaalin tyylikkään muotokielen!

Urbaanius näkyy paitsi Only & Sons -mallistojen muotokielessä myös mallistojen valikoimassa. Farkut, college-paidat, t-paidat ja neuleet muodostavat tanskalaismerkin mallistojen punaisen langan. Valikoima kattaa kaikki vaatteet, jotka ovat vaivattomia käyttää läpi päivän. Napakka denim ei menetä malliaan ja käytännölliset t-paidat käyvät niin hupparin kuin bleiserinkin alle. Only & Sons -vaatteet valmistetaan parhaista materiaaleista - näin sinun ei tarvitse varoa vaatteiden käyttöä ja niiden kestävyyttä.

Kaupunkiviidakoista inspiroituva Only & Sons osoittaa, että paras katutyyli saa olla kirjava ja eri palasista koostuva. Pue printillinen kauluspaita hupparin alle ja vedä jalkaan rennosti lököttävät farkut. Varioi asua vuodenajan mukaan - pue syksyllä kaulaan lämmittävä huivi, ja vaihda kesän tullen jalkaan tennareiden sijaan sandaalit. Urbaani tyyli syntyy miehisistä harmaan, tummanvihreän ja keskisinisen sävyistä. Heitä harmonisen värimaailman sekaan kuitenkin halutessasi vaikka oranssit tennarit tai punainen reppu.

Yhdistät helposti