Suositut filtterit
4 875 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Luksusmerkki Polo Ralph Lauren tuo sinulle huippuluokan muotia! Upean vaatemerkin istuvat mallit, laadukkaat materiaalit ja huippubrändin näyttävyys ovat omiaan viemään sydämesi hetkessä. Etsitpä vaatetusta vapaa-ajalle, arkeen tai juhlaviin tilaisuuksiin, tältä huippubrändiltä löydät kaiken tarvitsemasi!

Tyylikkyys ja ajaton pukeutuminen ovat avainsanat upean Polo Ralph Lauren -brändin taustalla. Muotiguru Ralph Laurenin maailmankuulu vaate- ja asustemerkki on noussut suureen suosioon ajattomilla malleillaan, niiden hillityillä ja kauniilla värisävyillä sekä ennen kaikkea korkealuokkaisen laadun tuoman kestävyyden ansiosta, josta merkin todella erottaakin luksusmerkiksi. Tämän huippumerkin ikoninen logo juontaa juurensa hevospoolosta, jonka Lauren on kuvaillut edustavan hänelle sporttisuutta ja ylellistä vapaa-ajan viettoa. Nykyisin logo on tunnettu ympäri maailman. Ylellisyys ja urheilullisuus kuvaavat myös erinomaisesti Polo Ralph Lauren -merkkiä, jonka klassiset vaatemallistot tuovat siistiä vaatetusta ja näyttävää muotia koko perheen pukeutumiseen.

Luksusmerkki Polo Ralph Lauren hurmaa sinut klassisilla vaatemalleillaan!

Polo Ralph Lauren -merkki on täydellinen esimerkki onnistuneesta amerikkalaisesta vaatesuunnittelusta, sillä vaatteiden klassisiin leikkauksiin on saatu tuotua myös modernia ilmettä ja siksi ne ovatkin tyyliltään kestäviä ja ajattomia huippuluomuksia. Klassiseen ja hillittyyn ilmeeseen saa uutta sähäkkyyttä kun asukokonaisuuden täydentää kirkkailla asusteilla, kuten suurikokoisella värikkäällä huivilla tai tyylikkäällä hatulla. Säkenöivää tyyliä voit lisätä myös vaikkapa näyttävillä merkkiaurinkolaseilla, joilla tuot asukokonaisuuteesi viimeisempiä trendejä tihkuvaa muotia.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista