Suositut filtterit
149 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Luojansa mukaan nimetty Vivienne Westwood -merkki on brittimuodin todellinen ikoni. Hurmaavan leikkisän ja ilkikurisenkin brändin juuret ovat brittiläisissä alakulttuureissa. Nykyään sen valikoimiin kuuluu huipputrendikkäitä miesten ja naisten luomuksia. Särmää niissä on edelleen: värimaailma on rohkea ja Vivienne Westwood -kengät suorastaan pursuilevat asennetta. Mitään muuta ei Westwoodilta voi odottaakaan, onhan hän tunnettu kokeilevasta ja näyttävästä tyylistään!

Vivienne Westwoodin vaatteet sykkivät kuin Lontoo

Vivienne Westwoodin miesten vaatevalikoima on silkkaa silmänruokaa ja vaatesuunnittelun juhlaa. Pääosassa on ajaton design, jonka juju on tyylikkäissä leikkauksissa ja harkitun näyttävässä värimaailmassa. Nämä luomukset sopivat loistavasti huoliteltuun urbaaniin tyyliin, joka vihjaa hienovaraisesti 60-luvun muodista niukkoine linjoineen. Rento ja aavistuksen nostalginen kokonaisuus muodostetaan esimerkiksi hillityistä, täydellisesti istuvista housuista sekä neulepaidasta. Ilme vaihtelee värimaailman mukaan: Westwoodin mallistoissa ovat läsnä niin eleettömät murretut sävyt kuin iloittelevatkin värit! Asukokonaisuuden viimeistelyyn sopii tietenkin saman designerin klassiset takit, kuten huoliteltu ja ryhdikäs villakangastakki. Vivienne Westwood -puvut ovat myös aivan omaa luokkaansa. Niiden kapealinjainen leikkaus on loistava – ne voi yhdistää tietenkin kauluspaitaan, solmioon ja mutta trendikäs design mahdollistaa myös puvun yhdistämisen tyköistuvaan t-paitaan ja huoliteltuihin tennareihin. Vapaa-ajalla taas sonnustaudutaan rentoihin housuihin sekä huipputyylikkäisiin ja -laadukkaisiin Westwoodin t-paitoihin!

Vivienne Westwood -kengät kääntävät päät

Vivienne Westwood -tyyli on kuitenkin täydellinen vasta, kun yhdistät siihen muotitalon upeat kengät! Valikoimiin kuuluu klassisia miestenkenkiä huippumuodikkaalla twistillä. Muotoilultaan ne muistuttavat läheisesti klassisia loafereita, brogue-kenkiä ja nilkkureita, mutta särmikäs design lisää niihin aimo annoksen asennetta. Valittavanasi on myös kenkiä näyttävissä väreissä. Westwood-tyyliin kuuluu esimerkiksi sähkönsinisen ja oranssin näyttävä liitto! Pukuihin yhdistettynä Vivienne Westwood -kengät luovat asukokonaisuuteen huipputrendikkään säväyksen. Slim fit -farkkujen ja t-paidan kanssa ne puolestaan muodostavat huolitellun, urbaanin ja äärimmäisen muotitietoisen ilmeen!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista