Etsitkö ainutlaatuisia vaatteita, joissa on nousujohteista pohjoismaista suunnittelua? Ruotsalainen Whyred kyseenalaistaa tavanomaisuutta luomalla viileää huippumuotia kuumuutta hohkaaville catwalkeille! Jos pidät itsevarmasta pukeutumistyylistä, löydät tältä brändiltä huippumuodikkaita vaatteita naisille ja miehille.

Whyred antaa nokkelia ja itsevarmoja ideoita naisen urbaaniin pukeutumiseen. Jos tahdot ihastuttavan yläosan toimistoon, olisiko väljälinjainen pusero tuleva luottovaatteesi? Sen hienostunutta ilmettä muokkaat mielesi mukaan erilaisilla farkuilla. Rakastatko enemmän kapeita vai leveitä lahkeita? Upeasti pelkistetty trenssi täydentää uniikin katutyylin. Miesten simppelillä neuleella ja prässätyillä kangashousuilla valloitat vapaamuotoisissa tapaamisissa! Jos kaipaat asuun karismaattista metallin kiiltoa tai nahkaa, kävisikö tehokeinoksi leveä rannekoru? Huoleton kauluspaita käy rentoon iltameininkiin persoonallisten farkkujen kanssa.

Whyred tekee näyttävän tyylin rohkeille pukeutujille

Tämän brändi valloittaa hallitulla leikkisyydellä ja kutittelee hiukan myös tavanomaisuuteen tottuneiden ärsytyskynnystä. Tahdotko sinäkin tehdä niin? Brändin pelkistettyihin naisten vaatteisiin voit helposti yhdistää myös räväkämmin kuvioituja vaatekappaleita. Vaikka Whyred poikkeaa tutuista kaavoista, klassinen tasokkuus heijastuu sen eleganteista leikkauksista. Tehokeinot ovat vähäeleisiä mutta omaperäisiä: hyödynnä asuissasi tyylikkäitä kauluksia, jännittäviä laskoksia ja kauniisti toteutettuja hihansuita! Voit valita brändin modernit ja varmat vaatteet myös nykyaikaisen miehen toimivaksi peruspuvustoksi.

Seuraatko trendejä, mutta luotat klassiseen värimaailmaan? Whyred on värittänyt vaatteensa trendien mukaan, mutta sävymaailmat kestävät myös tulevaisuuden värihaasteet. Vaatteissa on kirkkaiden värien hehkua ja pehmeää maanläheisyyttä. Naisellisten pastellien hentoa herkkyyttä taittavat tummat sävyt. Muista piristää maskuliiniset asut muutamalla tehovärillä!

Asustaminen voi olla asiallisen asun myötäilyä tai viimeisten trendien villiä leikkiä. Whyred antaa tilaisuuden molempiin! Lisää selkeään asukokonaisuuteen suoraviivainen laukku tai vaikka uskomattomat statement-kengät! Miesten asuissa voit räväyttää solmiolla, jossa on kunnolla kuvioita. Vai pidätkö enemmän rusetista, joka sopii yhteen hattusi kanssa?

Yhdistele ja sekoita