Suodatin1

Madden Girl
Mallisto

134 tuotetta

Jos rakastat kauniita naisten kenkiä, Madden Girl on unelmiesi täyttymys. Hurmaavan naistenkenkäbrändin lumo perustuu loistavan designin lisäksi ajankohtaisuuteen ja monipuolisuuteen. Madden Girl luo suloisia juhlakenkiä, tyylikkäitä sandaaleja ja trendikkäitä loafereita. Merkin värimaailmassa pinnalla ovat muodikkaat nudet, klassinen punainen ja ajaton musta sekä tyylikäs metallinhohto. Brändi on myös tiukasti ajan hermolla, joten sen valikoimista löytyy taatusti juuri sellainen kenkäpari, josta olet haaveillut.

Madden Girl lisää tyyliisi ripauksen glamouria

Madden Girlin laadukas ja huoliteltu design sekä loistavat materiaalit takaavat sen, että brändin rennoimmatkin sandaalit huokuvat harkittua tyyliä. Matalapohjaisten Madden Girl -kenkien valikoima saa kenkäfanien sydämet tykyttämään myös laajuutensa ansiosta. Haet sitten siroja ja naisellisia, kultaa tai hopeaa hohtavia sandaaleja tai tyylikkäitä remmisandaaleja, voit lopettaa etsinnän. Kesäisen herkkään tyyliin sopivat täydellisesti erilaisin helmin tai värikkäin yksityiskohdin viimeistellyt matalapohjaiset sandaalit. Ne sopivat vajaamittaisten farkkujen ja suloisen topin seuraksi, ja täydentävät erinomaisesti kenkien värimaailmaa toistavasta kesämekosta ja neuletakista koottua yhdistelmää. Yksiväriset, minimalistiset sandaalit puolestaan sopivat niin farkkujen kuin hameiden ja toppien seuraksi. Niiden juju on selkeä värimaailma, joka antaa sijaa sandaalien tyylikkäälle designille, jossa pääosassa ovat erilaiset remmit, hihnat ja soljet.

Hurmaavan naiselliset kengät sulostuttavat arkea ja juhlaa

Madden Girlin kenkävalikoimaan kuuluu myös toinen toistaan trendikkäämpiä korollisia sandaaleja ja pistokkaita. Minimalistiset, klassiset korolliset pistokkaat yhdistetään nyt korkeavyötäröisiin farkkuihin ja lyhyisiin yläosiin 80-luvun henkeen. Juhlavaa sävyä on puolestaan korkeakorkoisissa, siroissa sandaaleissa, joiden pinta on kauniisti kuvioitu tai metallinhohtoa säihkyvä. Paksukorkoiset, näyttävin remmein viimeistellyt korkeakorkoiset sandaalit puolestaan sopivat erinomaisesti niin farkkujen kuin shortsienkin seuraan, ja yläosaksi sopii sekä kevyt kesätoppi että rento paitapusero. Monenlaisten asujen seuraan sopivat myös kauniit Madden Girlin sirot ja kapeakorkoiset nilkkurit sekä trendikkäät, vintage-tunnelmaa huokuvat kiilakorkoiset sandaalit.

Yhdistele ja sekoita