Antaudu Pierre Balmainin vieteltäväksi sulavilla leikkauksilla, terävillä detaljeilla ja viileällä mutta hienostuneen sopuisalla asenteella. Ranskalaisen luksusbrändi Balmainin fuusiolinjasto, Pierre Balmain, rikkoo rohkeasti rajoja yhdistämällä rosoista estetiikkaa hillityn elegantteihin vaatekappaleisiin. Kontrastit kiehtovat ja ovat keränneet brändille ihailijoita, jotka seuraavat suosikkiaan lähes kulttimaisessa hurmiossa.

Pierre Balmain Pariisin sykkivästä sydämestä

Pierre Balmainin voimakas ilmaisu saa energiansa Pariisin vilkkaasta sykkeestä. Muodin Mekkanakin tunnettu suurkaupunki luo itsensä yhä uudelleen ja inspiroi ranskalaisia muotitaloja tekemään saman perässä. Brändi uudistaa design-tiiminsä tasaisin välein, minkä ansiosta mallisto pysyy raikkaana ja kekseliäänä. Brändin DNA:han kirjattu rock chic -tyyli pysyy silti aina Pierre Balmainin sisimmässä. Provosoivat militantti- ja merimiestyyliset jakut kultaisine kaksirivinapituksineen säväyttävät missä tahansa naisten asussa juhlavaatteista työasuihin ja rentoihin vapaa-ajan vaatetuksiin. Otat tilan röyhkeästi haltuusi missä tahansa yhdistämällä jakkuun tai bleiseriin huikentelevaisilla, iskevillä koroilla varustetut saappaat. Nämä näyttävät vaatekappaleet kaipaavat rinnalleen rauhoittavia elementtejä, ja senkin Pierre Balmain on osannut ottaa huomioon paremmin kuin mikään toinen brändi.

Naiset upeina naisina, miehet tosimiehinä

Pierre Balmain juhlistaa naiseutta ja miehekkyyttä omalla tyylillään. Brändi pukee naiset upeiksi säästelemättä yhtään feminiinisyyttä. Korot kasvavat huippuunsa samalla kun kynämekot vuolevat vartalon linjoja. Metalli hohtaa tummaa nahkaa vasten kengissä ja asusteissa, ja mekkojen syvät sävyt piirtävät siluettisi upeasti taustaa vasten. Miesten vaatteet vaihtelevat sloganein koristelluista t-paidoista ja designer-farkuista moitteettoman ryhdikkäisiin pukuihin. Sporttinen luksus vallitsee brändin vapaa-ajan vaatteissa kullanvärisinä vetoketjuina ja valkositen tennareiden metallidetaljeina. Puvut on laadittu pilkulleen etikettiä noudattaen ja räätälöinnin perinteitä kunnioittaen. Pierre Balmainin säyseimmissäkin muotiluomuksissa on luksuksen tuntu. Jokainen vaatekappale on luotu laatumateriaaleista sovittaen ne kankaalle parhaiten soveltuviin vaatteisiin ja käyttötarkoituksiin. Oli vaatteen leikkaus väljä tai tiukka, istuvuus on aina taattu. Mikä parasta, arvokas vaate säilyy kertakäyttömuotia pidempään tyylikkäänä ja uudenveroisena.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista