Katalogi

Suositut filtterit

Design-vetoinen, moderni ja ikoninen. Nämä sanat kuvaavat vuonna 1971 Lontoossa perustettua Reiss-merkkiä. David Reissin luoma merkki on alusta asti keskittynyt suunnittelemaan poikkeuksellisen laadukkaita, edelläkävijämäisen omintakeisia ja innovatiivisia miesten ja naisten vaatteita sekä asusteita. Tänä päivänä Reiss on maailmanlaajuinen muotimerkki, jolla on liikkeitä aina New Yorkista Dubaihin.

Reiss aloitti alun perin yksinomaan miesten vaatemerkkinä ja niitti nopeasti mainetta räätälöidyillä leikkauksillaan ja klassisen bisnestyylin hallitsemisellaan. Upeasti räätälöidyt villakangas- ja puvuntakit ovat tänäkin päivänä merkin tähtituotteita. Vuonna 2000 tarjonta laajentui naisten muotiin ja merkki on myös naisten mallistoissaan painottanut yhtä korkeaa laatua ja taidokasta viimeistelyä kuin miesten mallistoissaankin.

Tuo brittityylin moderneja klassikkoja vaatekaappiisi!

Laatutietoiset, tasokasta smart casual -tyyliä suosivat miehet ja naiset ihastuvat taatusti Reissin hienostuneisiin ja klassisen tyylikkäisiin mallistoihin. Reiss edustaa brittiläistä tyylitajua parhaimmillaan – klassinen, vahvoista käsityöperinteistä ja laadukkaista materiaaleista ammentava tyyli on aina yhtä ajankohtainen. Monet klassikkovaatteet, kuten laadukkaat neuleet, villakangastakit ja täydellisesti istuvat kauluspaidat ovat ajattomia ja kestävät lähes ikuisuuden!

Vaikka brittimerkki edustaakin yksinkertaisen klassista tyyliä on vaatteisiin usein ujutettu yllättäviä, katseen kiinnittäviä yksityiskohtia tai kuoseja, jotka tuovat juuri sopivan ripauksen väriä ja sähäkkyyttä kokonaisuuteen. Lopputuloksena on hienostunut mutta mielenkiintoinen tyyli, jossa klassiset vaatekappaleet ovat saaneet modernin ilmeen.

Jo yli 40 vuoden ajan Reiss on vedonnut elegantin ja aikuisen tyylin taitajiin aina supertähdistä oman elämänsä menestyjiin. Reiss on ansainnut aseman jopa Britannian kuninkaallisten luottomerkkinä – yksi maailman seuratuimmista tyyli-ikoneista, Cambridgen herttuatar Catherine, entinen Kate Middleton, on merkin fani. Myös aina nappiin osuvista asuvalinnoistaan tunnettu Olivia Palermo on tykästynyt merkkiin. Jos luksusta henkivät ja hyvintehdyt laatuvaatteet kolahtavat sinuun, on tämä brittimerkki ehdottomasti tutustumisen arvoinen!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua