Katalogi

Suositut filtterit
92 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Feminiinisen uniikki ja hienostuneen flirttaileva tyyli sisältää viehkeää kontrastia trendikkäimpien yksityiskohtien ja ajattoman muodin saralla. Sopivasti twistiä asukokonaisuuteen tuokin naisellisten klassikkovaatteiden ja modernin katutyylin huoliteltu yhdistely. Urbaanin naisellinen Sister Jane on trendejä kepeästi ravisteleva valmistaja, jonka katalogeissa kuumin katumuoti kohtaa romanttisen vintage-henkisyyden!

Sister Jane tarjoaa boheemin hienostunutta linjakkuutta tyyliisi

Sister Jane ei kainostele johtaa tietä uusille trendipoluille, sillä se kipinöi naisellisen muodin vivahteikkaasta itsevarmuudesta. Valmistaja inspiroituu menneiden vuosikymmenten ajattomista tyylisuuntauksista. Samalla se pitää hyppysissään taitoa sinetöidä modernin muodikas look. Boheemia herkkyyttä huokuvat vintage-vibat osana naisellista linjakkuutta tuovat kokonaisuuteen huolettoman trendikästä kontrastia. Tyttömäisen tyylitellyt yksityiskohdat ja sulavalinjaiset leikkaukset hykerryttävätkin tyylisilmiä, jotka etsivät pilke silmäkulmassa rakennettua supernaisellista lookia. Sister Janen viehättävän naisellinen leikkisyys onkin valloittanut niin metropolien sykkeessä viihtyviä tyylittäriä kuin glamourinhehkuisia pop-tähtiäkin. Lontoosta käsin muotimaailmaan ponnistanut merkki tarjoaa katseita kestävää muotia niin katutyylin parissa viihtyville muotimuusille kuin luottovaatekertaansa piristystä kaipaaville tyylitaitureille.

Raikkaan hienostunut ja kepeän leikkisä Sister Jane antaa avaimet rohkean omaperäiselle tyylikkyydelle. Mallistojen vikkelät tyylikäännökset iskevät silmää niin boheemille rock-henkisyydelle kuin minimalistisen selkeälinjaiselle chic-asenteelle. Arkipukeutumisen ankkuroiminen kauniiden yksityiskohtien, naisellisten printtien sekä tyylikkään väripaletin ympärille onkin Sister Janen ylpeydenaihe. Yhdistä esimerkiksi ryhdikkääseen kauluspaitaan ja sievään neuleeseen hyvin istuvat kangashousut ? ja klassisen rento, toimistolta leffailtaan sujahtava tyyli on valmis. Sister Jane-muusat viehättyvät ehdottomasti myös hulmuavista helmoista! Suloinen minihameen ja saappaiden yhdistelmä on hurmaavan naisellinen kun taas midimittainen helma pääsee oikeuksiinsa korkeakorkoisten avokkaiden parina. Kruunaa asukokonaisuus esimerkiksi sensuellin tyttömäisellä tai särmikästä maskuliinisuutta huokuvalla takilla. Etnohenkiset detaljit ja graafiset kuviot lisäävät tyyliin statement-henkisyyttä. Materiaalien kirjo aina hempeän läpikuultavista pinnoista pehmeisiin neuloksiin takaa puolestaan sensuellin ylellishenkisyyden.

Yhdistele ja sekoita