Suodatin1

Sunseeker
Mallisto

34 tuotetta

Hehkuvaa turkoosia, uudelleen väritettyä leopardi-printtiä ja uumaa korostavia leikkauksia - uimavaatemerkki Sunseeker on vastuussa kesän upeimmasta bikini-muodista. Merkki ponnistaa loputtomien rantojen ja turkoosin meren kehdosta eli Australiasta. 1970-luvulla toimintansa aloittaneen merkin suunnittelijatiimi todella tietää, mitä rantaelämältä vaaditaan. Pitkä kokemus ja halu uudistua näkyvät tarkkana suunnittelutyönä, jossa inspiraatio haetaan niin rannalta kuin laboratoriosta.

Sunseeker-bikinit ja -uimapuvut saavat jokaisen naisen tuntemaan olonsa itsevarmaksi ja hehkuvaksi rannalla. Yhtenä maailman ensimmäisistä bikininvalmistajista australialaismerkki tuntee naisvartalon sen kaikissa muodoissa. Tukevat kupit ja imartelevat leikkaukset ovat Sunseeker-suunnittelua parhaimmillaan. Uima-asujen laadukas materiaali takaa bikinien pitkän käyttöiän kloori- ja merivedestä huolimatta. Harmoniset väriyhdistelmät ja eksoottiset printit lisäävät estetiikkaa aktiiviseenkin rantapäivään.

Sunseeker - Australian kuumin uimavaatemerkki tuo bikinimuodin trendit myös Pohjolaan!

Uima-asun valitsemisen ei tarvitse tuntua vaikealta kiitos laajan Sunseeker-valikoiman. Valitse bikinien yläosa lukuisista eri vaihtoehdoista. Kevyt lappu-malli on ihanan kevyt kuumillakin helteillä, kun taas kaarituilla tuettu yläosa palvelee isopovista ja ranta-aktiviteetteja harrastavaa. Erilaiset uimatopit ja rantahousut tarjoavat suojaa auringolta. Herkulliset värit ja rohkeat printit loistavat kesähelteessä ja syventävät rusketusta. Myös klassisemmat värit ja kuviot, kuten musta ja tasaraita, kuuluvat australialaismerkin valikoimaan.

Sunseeker-tuotteet on tarkoitettu yhdisteltäviksi keskenään. Kokeile liukuvärjäyksiä leopardi-printin kanssa ja ylläty positiivisesti! Klassisen musta bikinien alaosa saa energiaa värikkäästä yläosasta. Australialaisbrändin bikinit saavat näkyä myös rannan ulkopuolella. Sujauta läpikuultava rantatunika tai -kaftaani Sunseeker-bikinien ylle. Ohut kangas paljastaa juuri sopivasti mutta peittää tarpeeksi. Ranta-look täydentyy oikealla asustuksella. Kokeile hopeita ja teräksenharmaita koruja mustien bikinien kanssa, punotut hippi-korut sen sijaan ovat ideaalit värikkäiden bikinien seurana.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua