Mallisto / Tretorn

Merkki
Hinta
52
52
88
88

3 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/1

Tretorn on vuonna 1891 perustettu ruotsalainen yritys, joka on valmistanut erilaisia tuotteita skandinaavisen ilmaston vaatimuksiin jo yli 120 vuoden ajan. Kokemusta siis löytyy! Merkin tuotteet tunnetaankin paitsi funktionaalisuudestaan myös laadustaan. Tretorn onnistuu yhä uudelleen yhdistelemään tuotteissaan ominaisuuksia, jotka saavat ne menestymään, sillä kukapa pystyisi vastustamaan esimerkiksi jalkineita, jotka ovat sekä toimivat, tyylikkäät että mukavat.

Tretorn - ruotsalaista laatua ja tyylikkyyttä

Tretorn Wings -kumisaappaat ovat varmasti yksi brändin tunnetuimmista tuotteista. Näitä saappaita valmistetaan sekä lyhytvartisina että pohkeen puoliväliin ulottuvalla varrella, ja ne ovatkin mitä parhaimmat jalkineet sateen pieksämille tai loskaisille kaduille. Saappaissa on nimittäin vuori, joka pitää jalat myös lämpiminä!

Tretornin mallistoon kuuluvat lisäksi pitkävartiset ja tekstiilivartiset kumisaappaat sekä naisille että miehille. Naisille on myös tarjolla ratsastuskenkämäisiä nilkkurikumisaappaita ja jopa prätkäbootseja muistuttavia malleja. Miesten mallistoon kuuluvat lisäksi tennarit, joiden valmistuksessa on käytetty sekä tekstiiliä että kumia, mikä parantaa tennareiden säänkestävyyttä. Matalat nilkkurikumisaappaat ovat myös yksi sadepäivän luottovarusteista, ja niiden klassisen tyylikäs muotoilu sopii jopa puvun seuraksi.

Sadesään paras kumppani

Kumisaappaat ja värikäs sadetakki ovat tänä päivänä mitä trendikkäin vaihtoehto sadepäivän pukeutumiseen. Ja kun sateisia ja loskaisia päiviä tuntuu olevan vuosi vuodelta yhä enemmän, kannattaa myös sadesään varusteisiin panostaa oikein kunnolla, sillä mikäpä olisi sen mukavampaa kuin saapua töihin jalat kuivina ja lämpiminä! Tretornin kumisaappaat sopivatkin tähän tarkoitukseen mainiosti, sillä ne ovat tyylikkäitä ja yhtä aikaa sekä ajattomia että nykyaikaisia. Ne sopivat upeasti kaupunkimiljööseen, mutta niitä voi käyttää yhtä hyvin myös viikonlopun maaseuturetkillä.

Yhdistele ja sekoita