Suodatin1

Louche
Mallisto

31 tuotetta

Louche puhuu vapauden, nonchalantin huolettomuuden ja rennon seksikkyyden puolesta – jäykän asiatyylin ja kulmikkaat leikkaukset se kiertää kaukaa. Kauniita kukkakuvioita, vintage-henkisiä siluetteja ja herkän tyttömäistä otetta kupliva Louche on naisellisen hienostuneen tyylin luottokumppani.

Mitä voisikaan odottaa suunnittelijalta, joka on kasvanut "farkkufarmin" siimeksessä Uudessa-Seelannissa ja saanut suunnitteluunsa inspiraation hengittäessään kalifornialaisen huoletonta ilmaa. Design kulkee todella Aleida Hargerin verissä kummankin vanhemman ollessa vaatesuunnittelija. Hargerin intohimo taiteeseen ja perinteikkääseen käsityöhön näkyy vaatteissa upeina printteinä ja harkittuina yksityiskohtina. Kirjonta, helmikoristelut ja hauskat printit ovat tunnusomaisia Hargerin suunnittelulle.

Louche on hauska, nuorekas ja rento

Louche tarjoaa naisille vintage-inspiroituneen, chicin herkkyyden ja klassisen designin ohella helppoutta. Seesteistä hienostuneisuutta hehkuvat vaatteet kuljettavat sinut vaivattomasti aamusta iltaan, arjesta juhlaan – olit sitten cocktail kädessäsi uima-altaan reunalla tai reippaalla pyöräretkellä Suomenlinnassa, toimii Louchen kestävä feminiinisyys saumattomasti.

Louche-naisena arvostat laatua ja uskallusta. Olet muodista kiinnostunut mutta liian kiireinen keskittyäksesi metsästämään sitä täydellistä asukokonaisuutta joka aamu, sillä lapset täytyy syöttää ja viedä tarhaan tai kouluun. Haluat erottua omalla persoonallisella tyylilläsi ja oletkin jo löytänyt omat vahvuutesi, joita korostat mielellään vahvoilla printeillä ja väreillä.

Louchen parasta antia ovat ehdottomasti sen upeat printtimekot kukkakuvioissa. Samasta mekosta saat luotua useamman lookin. Valitse esimerkiksi tummakuvioinen mekko, jonka yhdistät jakun ja avokkaiden kanssa työpaikalle, vapaa-ajalla vaihdat retrot tennarit jalkaan ja heität olalle neuleen. Ilta-look syntyy, kun punaat huulet, valitset biker-nahkatakin ja heität platoo-korot alle. Tumma mekko toimii yhtä hyvin talven juhlissa, esimerkiksi pikkujoulussa, vaikka siinä olisi kukkiakin, kun yhdistät sen tummiin sukkahousuihin ja korkokenkiin. Legginsien, saapikkaiden ja neuletakin kanssa se toimii yhtä hyvin vapaa-ajan lookissa syksyn viilenevissä illoissa.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista