Naiset
Miehet

Mallisto / Marvel

 • Merkki
 • Hinta
  1 tuotetta
  |Lajittelu :

  Onko kotinne kuin Marvel? Sieltä löytyy yksi innokas kiipeilijä, yksi teknologiaan hurahtanut, yksi oikeuden puolustaja, yksi pitkätukkainen ja yksi mörökölli? Siinä tapauksessa ei ole yllätys, että Marvelin sankarihahmoihin on helppo samaistua ja ihastua. Nyt kaikki rakastetut sankarit seikkailevat vaatteiden pinnoilla tyylikkäästi.

  Marvel tuo kaikki suosikkihahmonsa lasten muotiin

  Marvel Comics tunnetaan yhtenä maailman suurimmista ja maineikkaimmista sarjakuvakustantamoista. Sen tutut hahmot ovat hurmanneet sukupolven toisensa jälkeen, ehkä myös omat naperosi - tai sinut! Marvel-vaatteet vievät mukanaan hurjiin seikkailuihin - olivat ne sitten jännittävä majanrakennusprojekti takapihan metsässä, uusi harrastus tai sotkuinen ja kiireinen aamupalapöytä. Lapset löytävät ihmeellisen maailman pienistäkin asioista ja osaavat tehdä arjesta yhtä seikkailua. Olisi siis sääli, jos matkakumppanina ei olisi maailman siistein sankari, johon voi luottaa. Marvelin suosikkihahmot tuovat lasten pukeutumiseen innostusta ja energiaa. Ne voi pukea niin kouluun kuin tarhaan. Ja kyllä sankarit juhliakin osaavat!

  Marvel tuo lasten tyyliin tyylipisteet

  Marvel-universumi on täynnä upeita ja rohkeita sankareita: Hämä-hämä-häkkimies kiipes seinälle - tai paitaa pitkin. Se vasta tyylikästä onkin! Lasten suosikki Spiderman seikkailee tyylikkäässä univormussaan pitkin vaatteiden pintoja. Yhdistäisitkö punasinisen hahmon tyylikkäästi farkkuihin ja valkoisiin tennareihin? Vai onko lempivärisi vihreä ja iso? Jo 60-luvulta asti suosittuna hahmona tunnettu Hulk karjaisee räyheästi t-paidan rinnuksilta. Voisiko sen yhdistää tyylikkäästi mustiin housuihin ja nilkkureihin. Iron Man, Captain America ja Thor näyttävät niin tyylikkäiltä paidoissa, että ne kannattaa yhdistää jopa juhlatyyliin suorien housujen tai hameen kanssa. Tai ehkä rennon sporttinen tyyli on omiaan sankareilla koristeltuina. Chinot, trendikäs bombertakki ja värikäs t-paita on nappivalinta. Voit myös koota koko Avengers-sankarikoplan yllesi pyjamassa tai collegepuvussa, jos et osaa päättää omaa suosikkiasi. Sankarit poseeraavat tyylikkäästi myös kengissä, sukissa ja alusvaatteissa.

  Saatat pitää myös seuraavista tuotteista