accountaccountbagbagzalando logomenu

KAIKKI SUOMEN SUOSIKKIMERKIT

AINA ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

100 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Luettelo / UGG 406 tuotetta

Brändejä seuraamalla saat tietoa valmistajien uutuuksista omassa feedissäsi.
+ Brändi on tallennettu suosikkeihisi. Voit seurata valmistajan uutuuksia feedissäsi.
Merkki
m
406 tuotetta
406 tuotetta

UGG tekee kenkämuodin historiaa

UGG Australia on saavuttanut klassikkoaseman ikonisilla lampaannahkaisilla UGG-saappaillaan

Merkin ensimmäinen Classic-malli sai syntynsä vuonna 1978, ja siitä lähtien UGG Australia on toimittanut markkinoille ehkä mukavimpia ja monikäyttöisimpiä kenkiä, mitä löytyy.

Merkin perustaja, australialainen Brian Smith, halusi tuoda palan kotimaansa käsityöperinnettä Kalifornian aurinkorannoille ja aloitti saappaiden myynnin paikallisissa surffikaupoissa. Lämmittävät ja jalkoja suojaavat UGG-saappaat osoittautuivat nopeasti hitiksi surffareiden keskuudessa, ja loppu on historiaa. Vaikka UGG-saappaat tänä päivänä mielletään ennen kaikkea syys- ja talvikengiksi, on niillä alun perin talsittu Australian ja Kalifornian aurinkorannoilla – ja talsitaan edelleenkin. Mikä tekeekin UGG-kengistä mahtavat, on juuri niiden monikäyttöisyys. Uggit ovat enemmän kuin joka paikan kengät, ja hengittävän luonnonmateriaalinsa ansiosta ne soveltuvat ympärivuotiseen käyttöön.

Merkin tunnetuimmat kengät ovat kiistatta juuri Classic-malliset saappaat, joita on nähty miltei kaikkien suurimpien muotivaikuttajien jaloissa. Skinny-malliset farkut yhdistettynä rentoon neuleeseen ovat pehmotöppösten lyömätön pari. Myös pitkä tekoturkisliivi ja muhkea pipo ovat trendikkäitä asusteita kylmällä säällä. Kelpaapa saappailla silti näyttää paljasta säärtäkin. Yllättävän toimiva kokonaisuus syntyy UGG-saappaiden yhdistämisestä minimittaiseen mekkoon tai jopa shortseihin. Saappaat tuovat sopivasti rentoutta lyhyisiin mittoihin ja naisellisiin vaatteisiin. Stailausmahdollisuudet näiden kenkien kanssa ovat loputtomat!

UGG Australia on kerännyt uskollisen fanikunnan ympäri maailmaa. Kenkiin ollaan ihastuttu etenkin niiden pitkäikäisyyden, pettämättömän laadun ja uskomattoman mukavuuden vuoksi. Mallistosta löytyy myös värejä moneen eri makuun. Tyrmäävän elegantti valinta on hasselpähkinän väriset tai mustat lampaanvillaunelmat, mutta kokeilunhaluiset fashionistat voivat valita säihkyvän pinkin, kauniin tummansinisen tai hempeän harmaan jalkojansa koristamaan. Mikä valintasi sitten onkaan, on hyvin mahdollista, että löydät itsesi asumasta näissä taivaallisen pehmeissä töppösissä ikuisesti!