Katalogi

Suositut filtterit
33 tuotetta

Seuraa suosikkimerkkejäsi

Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Apple-tuotteet lunastavat lupauksensa

Apple on maailman tunnetuimpia ja tunnistettavimpia brändejä. Se sai alkunsa Yhdysvalloissa 70-luvulla ja on kasvanut pienestä tietokoneita valmistavasta yrityksestä teknologiajätiksi, jonka tuotevalikoimaan kuuluu oikeastaan kaikkea, mitä kuvitella saattaa. Apple on sitoutunut tuottamaan toimivia tuotteita, jotka helpottavat niin työntekoa kuin arkeakin ja avaavat käyttäjilleen monia uusia mahdollisuuksia.

Apple taitaa myös ajanmukaisten trendien aallonharjalla ratsastamisen. Kaikki tuotteet on muotoiltu ja viimeistelty tavalla, joka erottaa ne muista. Ne ovat sekä mukavia käyttää että kauniita katsella ja sopivatkin osaksi omaa tyyliä.

Zalandon Apple-tuotteiden valikoima ei jätä kylmäksi. Tarjolla on niin Apple-kellojen rannekkeita, puhelimen suojakuoria, latureita kuin myös airtageihin sovitettuja nahkaisia avaimenpäitäkin. Saat tilattua kaikki tuotteet helposti ja nopeasti meiltä vain muutamalla klikkauksella!

Apple – kestäviä tuotteita osaksi monipuolista arkea

Yksinkertainen on kaunista ja se on ymmärretty myös Applella. Brändin tuotteissa korostuu juuri tämä periaate. Ne ovat yleensä yksivärisiä ja varusteltu pelkästään pienellä omenalogolla. Toki Zalandon Apple-katalogista löydät ajoittain myös malleja, joissa leikitellään erilaisilla kuoseilla ja sateenkaaren jokaisella värillä. Voit myös tilata esimerkiksi puhelimen suojakuoren ja airtag-avaimenperän samassa sävyssä – tarjolla on niin sähäkkää sinistä, kirkkaan keltaista kuin kaunista koralliakin.

Apple-tuotteet on tehty kestämään myös kovempaa käsittelyä. Apple-puhelimen suojakuori nimensä mukaisesti suojaa matkapuhelintasi kovilta iskuilta ja ihan vain arjen kulumilta. Joustavat Apple-kellojen rannekkeet kiertyvät mukavasti ranteen ympärille aiheuttamatta hiertymiä ja hikoilua tai napsahtamatta poikki käytössä. Elastinen materiaali kestää myös vettä. Ei siis ihme, että moni Apple-kelloja suosiva urheilija valitsee silikonisen rannekkeen kelloonsa.

Apple-tuotteet pysyvät ladattuina laadukkailla kaapeleilla ja tuplapaikkainen laturi mahdollistaa vieläpä kahden laitteen samanaikaisen latauksen. Voit siis ladata Apple-kellojen akut ja matkapuhelimesi samanaikaisesti. Airtag kulkee mukana kätevästi, kun se on kiinni nahkaisessa avaimenperässä, joka ei hevillä hajoa. Tule tutustumaan Zalandon laajaan Apple-katalogiin ja tilaa tuotteet, joilla helpotat omaa arkeasi!

Apple-kellojen rannekkeet sopivat yksilölliseen tyylisi

Värillä on väliä, kun valitsee kelloonsa sopivaa ranneketta. Onneksi Applella on valikoimaa, mistä valita. Apple-kellojen rannekkeita löytyy monissa materiaaleissa ja herkullisissa sävyissä, jotka vaikuttavat paljon kellon ulkonäköön. On siistiä silikonia ja tyylikkäitä tekstiilejä, jotka kiertyvät kauniisti ranteen ympäri ja pysyvät siinä, vaikka pinkoisit lenkillä kuinka kovaa tahansa.

Kun siis haluat Apple-kellosi mukautuvan osaksi jokapäiväistä pukeutumista ja erilaisia asukokonaisuuksia, tilaa Zalandolta Apple-kellojen rannekkeet, jotka saa helposti yhdistettyä itse kellotauluun. Tyylikäs musta on huomaamaton, kun taas kirkas oranssi kiinnittää huomion jo kauempaa.

Zalandolta saat Apple-tuotteet helposti ja monesti jopa nopealla toimituksella. Unohda siis jälleenmyyjien tavoittelu ja asioi näppärästi verkossa, missä tuotteita pääsee vertailemaan toisiinsa. Jokainen löytää varmasti mieleisensä mallin ja sävyn – niin kattavan valikoiman olemme keränneet. Tule siis rohkeasti tutustumaan ja ihastumaan – omat ompputuotteesi odottavat!