Katalogi

Suositut filtterit
45 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Globe Hope -vaatteet ovat kestävä valinta

Nykyaikana vastuullisuus on trendikästä – ja syystäkin. Sen huomioiminen pukeutumisessa ei ole koskaan ollut näin suuressa roolissa. Tämä on ymmärretty myös Globe Hope -vaatteiden suunnittelussa. Kotimainen merkki panostaa siihen, että vaatteiden sekä asusteiden valmistamiseen käytetään kierrätettyjä raakamateriaaleja.

Nyt sinun ei siis tarvitse unohtaa tyylikkyyttä vastuullisuuden takia. Globe Hope valmistaa näyttäviä vaatteita, mutta siten, että luonnonvaroja säästyy myös seuraaville sukupolville. Ympäristö kiittää ja hiilijalanjälki pienenee, kun pukeutumisessa suositaan ’kestävä kehitys’ -merkinnän saaneita vaatteita pikamuodin kuluttamisen sijaan.

Luonnonmateriaalien ja korkean laadun hyöty piilee myös niiden kestävyydessä. Kun vaatteet eivät kulu puhki ensimmäisen käyttökerran jälkeen, voi niitä käyttää useamman kauden verran sen sijaan, että ostat jatkuvasti uutta. Muistathan myös huoltaa vaatteitasi annettujen ohjeiden mukaan. Zalandolta löydät kattavan valikoiman Globe Hope -vaatteita, josta löydät varmasti omat suosikkisi.

Yhdistä tyyli ja mukavuus Globe Hope -vaatteilla

Globe Hope -vaatteet on suunniteltu huolella jokaista yksityiskohtaa myöten ja niiden näyttävyyteen panostaen. Ne korostavat yksinkertaisen suunnittelun kauneutta. Räikeät kuosit sekä silmäänpistävät printit on jätetty sivuun ja tilaa on annettu kauniille pastellisävyille. Näyttävä oranssi, heleä vaalea liila ja maanläheinen vihreä ovat kaikki varsin tyylikkäitä vaihtoehtoja.

Zalandon Globe Hope -mallistossa tilaa saavat lämpimät hupparit sekä mukavat collegehousut. Kesäisempiä säitä varten löytyy toki viileitä shortseja sekä rentoja t-paitoja. Sekaan mahtuu myös hieman klassisempaa neulemekkoa sekä valikoima erilaisia laukkuja. Kaikki vaatteet ja asusteet on suunniteltu mukavuus edellä. Saumat eivät hierrä tai resorit purista ja kangas myös hengittää lämpöisemmillä keleillä. Puuvilla ja polyesteri myös venyvät, palautuen kuitenkin aina muotoonsa. Vaatteissa viihtyy siis pidemmänkin päivän, eivätkä ne hidasta arjen menoa.

Globe Hope -vaatteissa voit kääntää katseita niin koripallokentällä kuin kaupungin vilinässä. Niillä saat luotua asukokonaisuuksia eri tilanteisiin. Päivä on parempi, kun vaatteissa on mukava olla. Hemmottele siis itseäsi tai ystävääsi ja tee löytöjä Zalandon kattavasta valikoimasta.

Vastaus kiireisten aamujen asukriiseihin

Oman ainutlaatuisen tyylin löytäminen on toisinaan varsinaisen vaivannäön takana. Itsevarmuus pukee kuitenkin kaikkia. Oikotie itsevarmaan oloon löytyy vaatteista, jotka tuntuvat mukavilta yllä. Globe Hope -vaatteet yllä onkin helppo tuntea olonsa itsevarmaksi, ja lisäksi ne ovat hyvä apu juuri sen oman tyylin etsinnässä. Eri vaatekappaleiden yhdistely erilaisiksi asukokonaisuuksiksi tekee pukeutumisesta hauskaa. Ne ovat aina varma valinta tilanteessa kuin tilanteessa. Unohda siis aamujen asukriisit ja nuku tunti pidempään.

Vaatteet ja asusteet sopivat toisiinsa tarkoin valitun väripaletin ansiosta. Niistä saa luotua varsin persoonallisia asukokonaisuuksia ja ne on lisäksi suunniteltu istumaan erilaisille kehoille ja persoonille.

Rikastuta siis vaatekaappiasi näillä herkullisen värisillä ylä- ja alaosilla, jotka löydät Zalandolta. Rennon asukokonaisuuden voi kruunata helposti esimerkiksi tyylikkäällä sekä käytännöllisellä olkalaukulla, jossa kaikki tärkein kulkee kätevästi mukana.