Nosta ihana arkityyli sen ansaitsemalle jalustalle, ja ole oman elämäsi VIP-henkilö! Amerikkalainen J Brand taitaa arjen luksuksen sekä miesten että naisten muodissa. Nauti merkin taidokkaasti leikatuista farkuista ja neuleista viikon jokaisena päivänä.

Aamukahvi ja croissant mukaan, kirpeä aamuilma ja ne maailman täydellisimmät farkut. Amerikkalainen farkkumuotiin erikoistunut J Brand tekee arjen pienistäkin asioista ihmeellisiä. Hansikkaan lailla istuvien farkkujen ja pehmeiden neuleiden kanssa on helppo hymyillä. Kalifornialaismerkin tavoitteena on valmistaa kaunista ready-to-wear -muotia, jossa yhdistyvät ylelliset materiaalit ja klassiset yksityiskohdat. Kaikki merkin farkut, takit ja paidat ovat moderneja klassikkoja, joissa kohtaavat järki ja tunteet. Käytännölliset mallit ja laadukkaat materiaalit tarjoillaan kauniissa ja trendikkäissä kuorissa.

J Brand tuo käytännöllisyyden ja laadun takaisin farkkumuotiin!

Trendit vaihtuvat, mutta hyvin suunnitellut suosikit pysyvät aina. Klassikkokappaleista koostuvat J Brand -mallistot ovat kestävästä muodista haaveilevan unelma. Farkut ja yksinkertaisen tyylikkäät yläosat ovat valikoiman helmiä. Valitse arkeasi täydentävä farkkupari lukuisista eri vaihtoehdoista. Keskisininen denim ja slim fit -malli pysyvät ajankohtaisina myös tulevina sesonkeina. Siisti malli ja suora lahje pitävät tyylin toimistokelpoisena, kun taas kulutukset ja pesut sopivat työviikon päättäville drinkeille. Farkkutakit ja -paidat sekä pehmoiset neuleet jatkavat merkin klassista jenkkityyliä. Aito villa ja lämpimät poolokaulukset tekevät tyylistä mukavaa ja pakkasenkestävää.

Jätä asuun ilmaa ja keveyttä pitäytymällä perusasioissa. Pue J Brand -vaatteesi joko toimistolle tai viikonloppulounaalle. Printillinen kauluspaita ja straight leg -farkut luovat naisellisen kokonaisuuden. Yhdistä asuun ruskeat nilkkurit ja klassisen punaiset huulet. Maskuliininen kokonaisuus syntyy farkkupaidasta, valkoisesta t-paidasta ja nilkoista käärityistä farkuista. Sido kokonaisuus yhteen klassisella ruutuhuivilla.

Tutustu myös