Katalogi

Suositut filtterit

KIOMI – ajatonta tyylikkyyttä

KIOMI on Zalandon oma merkki; nuori mutta jo markkinoita valloittava mallisto kunnianhimoiselle aikuiselle naiselle ja miehelle. Tämä muodikas vaatemerkki tarjoaa pukijalleen kiireiseen elämään sopivia ajattomia vaatekappaleita, joita voi helposti yhdistellä muiden vaatteiden ja asusteiden kanssa. KIOMI valikoimasta löytyy varmasti hienostunutta tyyliä arkeen ja työelämään, vapaa-aikaan ja businessmatkoille. Kokeile KIOMIN modernia eleganssia tutustumalla valikoiman paitamekkoihin, neuletakkeihin, saappaisiin ja ballerinoihin sekä talvitakkeihin ja laukkuihin. Oletko menossa aperitiiville ystävien kanssa tai viikonloppumatkalle Pariisiin? Etsitkö muuten vain värikkäitä yksityiskohtia arjen piristykseksi tai tarvitsetko näyttäviä mutta siistejä vaatteita uutta työpaikkaa varten? Tilaisuudesta tai tarpeesta riippumatta, voit luottaa siihen, että KIOMI on aina varma valinta!

KIOMIlta vaatteita ja asusteita trendikkäälle miehelle

KIOMIn mallistossa on annettu myös miehelle tilaa ilmaista itseään: valikoimasta löytyy monia erivärisiä vaatteita ja asusteita maltillisista tummista sävyistä, kuten mustasta ja ruskeasta, pirteämpiin punaiseen ja vihreään. Tarjolla on klassisia nilkkureita ja loafereita sekä viimeisen muodin mukaisia malleja juhlavampiin tilaisuuksiin tai toimistoon. Trendinsä tuntevalle miehelle löytyy KIOMIn kokoelmasta nuorekkaita mutta siistejä kauluspaitoja sekä untuvatakkeja ja liivejä yllättävissä väreissä ja kuvioissa. Tämä vaatemerkki tarjoaa myös neuletakkeja nuorelle opiskelijalle tai huppareita vapaa-ajan oleskeluun. Housuosiosta voi valita rentoja verryttely- ja reisitaskuhousuja tai trendikkäitä vyöllä varustettuja chinoja. KIOMIn asusteilla miehet voivat myös viimeistellä asukokonaisuutensa: valikoimassa on hillityn värisiä laukkuja, lompakoita ja vöitä sekä pirteän värisiä kaulahuiveja.

Ajattomia ja tyylikkäitä asukokonaisuuksia KIOMIn naisten valikoimasta

KIOMIlla on valtava valikoima moderneja ja aistikkaita vaatteita ja asusteita naisille. Kokoelmasta löytyy kynähameita ja kotelomekkoja elegantille naiselle, joka haluaa erottua edukseen kaupungilla shoppaillessa ja työpaikan asiakastapaamisissa. Mekkoja on saatavilla niin yksivärisinä kuin eksoottisilla kuoseilla varustettuna. Lisäksi KIOMIlla on naisten takkeja joka kauteen, lämpimistä untuva- ja parkatakeista kevyihin kevättakkeihin ja bleisereihin. Vapaa-aikaan naiselle on tarjolla eläin- ja kukkakuvioilla viimeisteltyjä paitoja ja maltillisen värisiä, joka asuun sopivia toppeja. Vaatemerkin kengistä voi valita vaikka mutkattomat ballerinat tai hienostuneet avokkaat. KIOMIn laaja asustevalikoima ei petä katselijaansa: kauniit olka- ja käsilaukut sekä nykymaailmassa tuiki tarpeelliset tietokonelaukut ja kännykkäpussit kattavat vaativammankin asiakkaan tarpeet. Tutustu KIOMIin Zalandolla ja sukella brändin tyylikkääseen maailmaan!