Mallisto

Suositut filtterit
brands
shipped_by_zalando
1 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

KIOMI on saksalainen muotimerkki, joka edustaa tuoretta ja modernia lookia. Brändi tarjoaa miehille ja naisille ajatonta designia yhdistettynä uusimpiin trendeihin. Etsitkö huoliteltua mekkoa bisnestapaamiseen tai täydellisesti istuvaa pukua yhdistettynä korkealuokkaiseen nahkasalkkuun? Merkin valikoimasta löydät kaiken omaan, persoonalliseen tyyliisi. Moderneilla ideoilla muunnellut klassikot tarjoavat uutta ja kiinnostavaa muotia niin muodollisiin kuin arkipäivänkin tilaisuuksiin. Valitse luottovaatteiksesi huolettomia perusvaatteita, kuten chinot, pelkistetty kauluspaita ja jalkaan simppelit loaferit. Mausta asukokonaisuuttasi trendikkäillä aurinkolaseilla ja laadukkaalla nahkalaukulla. KIOMI on puhdasta, konstailematonta muotia parhaimmillaan!

Puhtaita linjoja, puuterimaisia värejä, vähäeleisyyttä ja klassikkovaatteita. Tätä kaikkea tarjoaa KIOMI, maustettuna yllättävillä kuvioilla ja kirkkailla väreillä. Vähäeleisyyden rinnalta tarkkanäköinen löytää army-vaikutteita, metallinhohtoa ja ripauksen glamouria. Brändin vaatteet ovat täydellisiä huolitelluille, itsevarmoille miehille ja naisille. Selkeät linjat ja vahvat leikkaukset tuovat esiin harmoniset värit ja materiaalit. Yhdistelemällä malliston eri vaatekappaleita toisiinsa, saat luotua tyylikkään ja tasapainoisen modernia aikaa henkivän asukokonaisuuden kuin huomaamatta. Raikkaiden ja maanläheisten sävyjen rinnalta löydät mustia, jopa dramaattisiakin vaatekappaleita, joilla saat luotua asennetta päivään kuin päivään.

KIOMI - moderneja, vähäeleisiä klassikoita maustettuna nykypäivän trendeillä

KIOMIn valikoimasta löydät sensuelleja ja harmonisia luottovaatteita joka tilanteeseen. Kun kaipaat räväkämpää asua, yhdistä murrettujen ja pastellisten värien kanssa yllättäviä kuvioita ja kirkkaita värejä. Malliston vaatteilla ja asusteilla voit luoda loputtoman määrän toinen toistaan upeampia asukokonaisuuksia, jotka toimivat niin toimistolla kuin vapaa-aikanakin. Kun haluat herättää huomiota, valitse päällesi esimerkiksi korallinpunaista tai sähkönsinistä, toimii niin naisilla kuin miehilläkin! Kun haluat pukeutua vähäeleisemmin, mutta lisätä asuun jotain leikittelevää piristettä, valitse jalkaasi voimakkaan väriset ballerinat tai mokkasiinit, ja muun asun voit koota harmonisista ja maanläheisistä väreistä. Tämä on helppo vinkki, kun haluat erottua joukosta, mutta et kaipaa räiskyviä värejä koko asuusi. Rentojen t-paitojen, neuleiden ja collegepaitojen avulla luot vähäeleisen tyylikkään vapaa-ajan lookin. KIOMIn valikoimasta löydät hienovaraista, monivivahteista muotia ja arjen eleganssia kaikkiin hetkiin!

Yhdistele ja sekoita

KIOMI – ajatonta tyylikkyyttä

KIOMI on Zalandon oma merkki; nuori mutta jo markkinoita valloittava mallisto kunnianhimoiselle aikuiselle naiselle ja miehelle. Tämä muodikas vaatemerkki tarjoaa pukijalleen kiireiseen elämään sopivia ajattomia vaatekappaleita, joita voi helposti yhdistellä muiden vaatteiden ja asusteiden kanssa. KIOMI valikoimasta löytyy varmasti hienostunutta tyyliä arkeen ja työelämään, vapaa-aikaan ja businessmatkoille. Kokeile KIOMIN modernia eleganssia tutustumalla valikoiman paitamekkoihin, neuletakkeihin, saappaisiin ja ballerinoihin sekä talvitakkeihin ja laukkuihin. Oletko menossa aperitiiville ystävien kanssa tai viikonloppumatkalle Pariisiin? Etsitkö muuten vain värikkäitä yksityiskohtia arjen piristykseksi tai tarvitsetko näyttäviä mutta siistejä vaatteita uutta työpaikkaa varten? Tilaisuudesta tai tarpeesta riippumatta, voit luottaa siihen, että KIOMI on aina varma valinta!

KIOMIlta vaatteita ja asusteita trendikkäälle miehelle

KIOMIn mallistossa on annettu myös miehelle tilaa ilmaista itseään: valikoimasta löytyy monia erivärisiä vaatteita ja asusteita maltillisista tummista sävyistä, kuten mustasta ja ruskeasta, pirteämpiin punaiseen ja vihreään. Tarjolla on klassisia nilkkureita ja loafereita sekä viimeisen muodin mukaisia malleja juhlavampiin tilaisuuksiin tai toimistoon. Trendinsä tuntevalle miehelle löytyy KIOMIn kokoelmasta nuorekkaita mutta siistejä kauluspaitoja sekä untuvatakkeja ja liivejä yllättävissä väreissä ja kuvioissa. Tämä vaatemerkki tarjoaa myös neuletakkeja nuorelle opiskelijalle tai huppareita vapaa-ajan oleskeluun. Housuosiosta voi valita rentoja verryttely- ja reisitaskuhousuja tai trendikkäitä vyöllä varustettuja chinoja. KIOMIn asusteilla miehet voivat myös viimeistellä asukokonaisuutensa: valikoimassa on hillityn värisiä laukkuja, lompakoita ja vöitä sekä pirteän värisiä kaulahuiveja.

Ajattomia ja tyylikkäitä asukokonaisuuksia KIOMIn naisten valikoimasta

KIOMIlla on valtava valikoima moderneja ja aistikkaita vaatteita ja asusteita naisille. Kokoelmasta löytyy kynähameita ja kotelomekkoja elegantille naiselle, joka haluaa erottua edukseen kaupungilla shoppaillessa ja työpaikan asiakastapaamisissa. Mekkoja on saatavilla niin yksivärisinä kuin eksoottisilla kuoseilla varustettuna. Lisäksi KIOMIlla on naisten takkeja joka kauteen, lämpimistä untuva- ja parkatakeista kevyihin kevättakkeihin ja bleisereihin. Vapaa-aikaan naiselle on tarjolla eläin- ja kukkakuvioilla viimeisteltyjä paitoja ja maltillisen värisiä, joka asuun sopivia toppeja. Vaatemerkin kengistä voi valita vaikka mutkattomat ballerinat tai hienostuneet avokkaat. KIOMIn laaja asustevalikoima ei petä katselijaansa: kauniit olka- ja käsilaukut sekä nykymaailmassa tuiki tarpeelliset tietokonelaukut ja kännykkäpussit kattavat vaativammankin asiakkaan tarpeet. Tutustu KIOMIin Zalandolla ja sukella brändin tyylikkääseen maailmaan!