Päähineet ovat aina ajankohtaisia urheilussa. Kesällä niiden varjossa ja suojassa pelaat elämäsi vauhdikkainta pallorallia. Välikausina ne lämmittävät kevyesti ja hengittävät ihanasti, kun hiki nousee pintaan juoksulenkillä. Talvisesonkina päähineet eristävät kylmältä ja estävät lämmön haihtumista iholta, kun viiletät hurjaa vauhtia alas rinteitä.

Lippikset kuuluvat urheilijoiden ja aktiiviliikkujien suosikkipäähineisiin kuumina sesonkeina. Keväällä ja syksyllä kevyt ja hengittävä pipo tai hikinauha takaa mukavan olon kaikissa harrastuksissa, joissa syke kirii kohti huippulukemia. Paksummat pipot, pannat ja kasvot peittävät maskit ovat ehdottoman tärkeitä varusteita pakkaskelejä uhmaaville urheiluhulluille.

Päähineet päällikön tyyliin

Voittajan tunnistaa aina fiksuista ja tyylikkäistä valinnoista. Tiukka pipo ei välttämättä tunnu trendikkäältä idealta, mutta vain riittävän napakka päähine pitää pääsi lämpöisenä. Ohuen, päätä myötäilevän pipon voit pukea vaikkapa hupun alle, jos haluat pitää lenkkeilytyylisi rentona. Tiukka ja niukka pipo on paras valinta myös kaikkien kypärää harrastuksissaan käyttävien treenaamiseen. Pipo ei valu silmille ja häivyttää tehokkaasti kosteutta otsalta ja hiuksista. Hyvänä vaihtoehtona sulavalinjaiselle pipolle on sporttista ilmettä korostava panta, joka jättää hiuksesi tyylikkäästi näkyviin ja antaa päänahan hengittää. Kannattaa silti huomioida, että tutkimusten mukaan suuri osa ruumiinlämmöstä haihtuu pään kautta ja sen vuoksi vain umpinaiset päähineet ovat terveellisiä ja turvallisia kovilla pakkasilla.

Pelikentillä kukkoilevan tähtipelaajan tyyli pistetään aina merkille. Olipa kyseessä sitten näyttävä hiustyyli tai komea päähine, kiinnittyvät silmäparit rohkean tyylin omaavaan pelaajaan jo kauan ennen peliä. Oman sporttityylin luominen on helppoa suosikkipelaajasi tai -joukkueesi vaatetusta mukaillen. Jos otat mallia maailman parhaista urheilijoista, voit olla varma vaatteiden laadusta, sillä heille ei kelpaa mikään muu kuin urheiluteknologian viimeisimmät keksinnöt ja muodin raikkaimmat designit.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua