Mallisto

Suositut filtterit
482 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Mini Rodini aloitti toimintansa vuonna 2006, haluten tuoda jotain uutta koko ajan kasvaville markkinoille. Korkea laatu, omintakeinen muotoilu ja kestävyys takaavat sen, että Mini Rodinin vaatteet antavat lasten ilmaista omaa luovuuttaan ja huumoria. Vaikka Mini Rodinin desingien esteettisyys - leikkisyys ja humoristisuus - puhuttelee lapsia, on tuotteiden laatu yhtä tärkeä. Kestävyys onkin yksi Mini Rodinin suunnitteluprosessin vahvimmista näkökohdista. Mini Rodinin perustaja, Cassandra Rhodin, on yksi Ruotsin suosituimmista kuvittajista. Lapsuusajan unelmat ja todellisuus sekä niiden häilyvä raja ovat yksi Rhodinin tärkeimmistä inspiraation lähteistä; hänen isoisoisänsä oli kuuluisa sirkustaiteilija, Brazil Jack, joten sirkusteemat värittivät myös Cassandran lapsuutta ja ovat varmasti yksi loppumattomista inspiraation lähteistä. Mutta eniten hän saa inspiraatiota ja luovuutta kahdesta pojastaan, joiden kautta idea lapsille suunnatusta vaatebrändistä, Mini Rodinista, syntyi. Mini Rodini on yksi Skandinavian nopeimmin kasvavista lastenvaatebrändeistä. "Mini Rodini on tribuutti kaikille lapsille, heidän mielikuvitukselleen ja ajatukselle, että kaikki on mahdollista." Tähän ideologiaan perustuu se, että Mini Rodinin vaatteet sopivat jokaisen lapsen omaan mielialaan ja luovuuteen.

Mini Rodini - omintakeista pukeutumista

Tyypillistä Mini Rodini -merkille ovat eläinkuosit, kuten pandat ja krokotiilit, ja hedelmäprintit, kuten ananakset. Suloiset mekot ihanilla printeillä ja kestävät collegepaidat ja neuleet piristävät lasten pukeutumista ja ovat iloksi silmälle. Tutustu nyt Mini Rodinin veikeisiin kuvioihin ja laadukkaisiin tuotteisiin Zalandon verkkokaupassa. Yhdistä Mini Rodini -mekkoon söpöt ballerinat ja talvea varten löydät Zalandosta lapsille talvihousut ja haalarit. Nämä vaatteet eivät mene muutamassa pesussa pilalle, vaan värit näyttävät kauniilta kauan. Tutustu ja tilaa! Toimitamme tuotteet ilmaiseksi, ja mikäli ne eivät miellytä tai sovi, voi ne kätevästi palauttaa ilman toimituskuluja.

Zalandon ilmaiset palvelut sinulle

Kun tilaat Zalandolta, saat tilaamillesi tuotteille aina maksuttoman toimituksen.

Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä maksuttomaan asiakaspalveluumme: 0800 944 51 tai service@zalando.fi.

Mikäli jokin tuote ei miellytä tai haluat vaihtaa tuotteen toiseen, voit palauttaa sen takaisin ilmaiseksi!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista

Hupparit

Sukkahousut

Collegehousut

Kuulokkeet

Lasten juhlavaatteet

Värikkäät lasten Mini Rodini -vaatteet piristävät harmaatakin päivää

Lastenvaatteiden kuuluu olla värikkäitä ja kirjavia – jokainen voi sitten aikuisena pukeutua harmaan eri sävyihin, mutta nuorempana tyylillä leikittelyn voittanutta ei ole. Väriloistoa, ihania kuoseja sekä suloisia yksityiskohtia tarjoavatkin Mini Rodini -vaatteet, joita löytyy laaja valikoima Zalandolta. On eläimiä, laivoja, marjoja, sydämiä, leopardikuviota sekä kukkasia, jotka piristävät harmaatakin päivää. Mielikuvitukselliset sekä varsin ainutlaatuiset printit on luotu lasten ikätasoa silmällä pitäen. Joidenkin kuvien takana piilee kuitenkin myös tärkeitä, ajankohtaisia teemoja, kuten ympäristönsuojelu.

Vaikka värejä sekä kuoseja riittää, on erilaisia vaatekappaleita helppo yhdistellä toisiinsa. Tyylit eivät riitele keskenään, vaan mukautuvat toisiinsa. Jo muutamalla vaatteella voi luoda mitä suloisempia asukokonaisuuksia, jotka pukevat niin pienempiä kuin vähän isompiakin lapsia. Kootkin vaihtelevat aivan pienistä 50-senttisistä 146-senttisiin. Näiden uniikkien asujen avulla voi korostaa myös jokaisen lapsen yksilöllisyyttä sekä kasvavaa persoonaa. Ne nimittäin erottuvat joukosta edukseen.

Zalandon Mini Rodini -valikoimasta löydät vaatteita myös joka säähän. On ulkovaatetta, lyhyttä t-paitaa, pitkähihaista, tumppua, pipoa sekä aurinkohattua. Meiltä voit tilata reippaalle koululaiselle kurahousut, joilla rämpiä lätäköissä tai taaperolle ensimmäisen talvihaalarin. Voit oikeastaan kasata lapsen koko vaatekaapin Mini Rodinin vaatteista – kesäksi kesämekkoja, kevyitä kangashousuja sekä lippahattuja, viileämmille säille sitten collegepuseroita, haalareita, lapasia sekä pipoja. Juhlapäiviin sopivat farkut ja rantalomalle mukaan pakattavat uimasortsitkin löydät meidän mallistostamme.

Mini Rodini -vaatteet ovat mukavat yllä ja kestävät kovemmatkin leikit

Lapset eivät halua pukea ylleen mitään, mikä kiristää, puristaa tai hiertää. Vanhemmille on tuttua, että housut lentävät mäkeen ja sukat lähtevät jaloista heti, jos pieni laaduntarkastaja ei ole tyytyväinen tai ne estävät leikkejä. Tämä onkin otettu huomioon Mini Rodini -vaatteiden suunnittelussa. Meillä lastenvaatteet ovat lapsille tehtyjä.

Suunnitteluvaiheessa on panostettu siihen, että mekkojen hihansuut eivät hierrä, collegepaitojen kaulukset eivät kurista tai housujen resorit kutita. Kurahousujen henkselit ovat säädettäviä, monista haalareista hupun saa tarvittaessa irti ja kangashousuja voi kiristää naruista sopiviksi. Vaatteissa ei roiku irtonaisia osia eikä muita härpäkkeitä, jotka voisivat päätyä suuhun tai jäädä kiinni liukumäkeen vauhdikkaalla matkalla alas. Ne ovat jälleen todiste siitä, että toisinaan yksinkertaisuus on kaunista. Lapsiystävällisyyden nimissä vaatteet on varustettu myös esimerkiksi helposti avattavilla ja suljettavilla neppareilla sekä vetoketjuilla, mikä helpottaa aamuista pukeutumisrumbaa. Bodyyn puetun pienokaisenkin vaipanvaihto sujuu vaivatta ilman, että koko lapsi tarvitsee riisua.

Vaatteet on tehty kestämään vauhdikkaampiakin leikkejä ja siksi myös niiden materiaalit on valittu huolella. Trikookankaat joustavat eivätkä estä ketterämpienkään kiipeilijöiden liikkumista, kun taas lämmin college mahdollistaa lumilinnojen rakentelun kovillakin pakkasilla. Laadusta kertoo se, etteivät vaatteet veny tai menetä muotoaan, vaikka tuleva telinevoimistelija heittelisi spagaatteja. Oli pieni seikkailija sitten matkalla avaruuteen tai viidakkoon, Mini Rodinin vaatteet eivät rajoita menoa. Hae omasi pois Zalandolta.

Mini Rodini -vaatteet huomioivat huomisen

Koska meille Zalandolla on tärkeää planeettamme hyvinvointi vielä huomennakin sekä luonnonvarojen riittäminen jälkipolvelle, haluamme tarjota tuotteita, jotka kestävät ja joita ei tarvitse uusia kausiluonteisesti. Lastenvaatteiden ei kuulu tuhota maata lastemme jalkojen alta, vaan nimenomaan tukea kestävää kehitystä.

Monet mallistomme Mini Rodini -vaatteet on tuotettu valtaosin luomukuiduista tai kierrätetyistä materiaaleista. Niiden valmistuksessa on noudatettu myös tiukkoja ympäristöstandardeja, jotta ne olisivat turvallisia sekä käyttäjilleen että ympäristölle. Turhat kemikaalit on jätetty pois.

Järkevää ja ympäristöystävällistä on investoida tuotteisiin, jotka eivät hajoa ensimmäisen käyttöpäivän jälkeen, vaan kestävät mahdollisimman pitkään hyvinä – myös lastenvaatteiden osalta. Mini Rodini on merkki, joka ei petä. Monilapsisessa perheessä vaatteet voi siirtää esimerkiksi esikoiselta kuopukselle, mikäli niitä huoltaa oikein. Muista lukea pesuohjeet tarkasti niin perheen pienimät voivat pukea suosikkipaitaansa niin pitkään, kun se päälle mahtuu.