Mallisto

Suositut filtterit
506 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Sandro – pariisilaistyylin salaisuus 

Oletko koskaan miettinyt, miten pariisilaiset saavuttavat huolettoman mutta samalla äärimmäisen viimeistellyn ja modernin tyylinsä? Vastaus on todennäköisesti perheyritys Sandro, joka on ollut ranskalaisten lemmikki jo vuosia. Vaatemerkin juuret juontavat aina 1980-luvun alkuun. Tuolloin pariisilainen Evelyne Chétrite loi yhdessä miehensä kanssa malliston, jolle oli heti tilausta urbaanista muodista kiinnostuneiden kaupunkilaisten parissa. Nykyisin Evelyne Chétrite luotsaa yhtiön naisten muotia ja hänen poikansa Ilan toimii miesten muodin taiteellisena johtajana.

Kestävää, kaunista ja katu-uskottavaa  

Sandro yhdistää viimeisimmät trendit huippusuunnitteluun. Sen tyyleissä on aina ripaus katumuodin estetiikkaa tavalla, jota on helppo soveltaa arkeen ja käyttää niin töissä, vapaa-ajalla kuin matkoillakin. Brändi ei suosi kertakäyttömuotia vaan varmistaa, että jokainen vaate on huippulaatuinen, ajaton ja kestävä. Sen uusista mallistoista on helppo poimia täydennystä omaan lempivaatekokoelmaan. 

Pariisilaisen muodin voi tiivistää muutamaan iättömään, aina ajankohtaiseen pukeutumisen peruselementtiin. Näitä ovat denim, t-paidat, vintagehenkiset mekot ja bleiserit sekä laadukkaat takit. Värimaailma pidetään hillittynä, mutta harmonian rikkoo usein jokin värikäs asuste, joka näyttää viime hetkellä lisätyltä, vaikka onkin tosiasiassa viimeiseen asti harkittu. 

Herkkä, cool ja persoonallinen pariisitar 

Sandro-nainen on yhtä aikaa feminiininen ja maskuliininen, ja halutessaan hän korostaa jompaakumpaa puolta itsessään. Hän on varma tyylistään muttei ota itseään turhan vakavasti. Hän ei pelkää marssia työpalaveriin farkuissa ja kukkakuvioisessa paidassa – tai istahtaa brunssipöytään rusettikaulaisessa paidassa ja kullanhohtoisessa bleiserissä. Hän viimeistelee tyylinsä asustevalinnoilla. Ensisilmäyksellä konservatiiviselta näyttävän kokonaisuuden yllätyselementti ovat muhkulenkkarit, neonvärinen pipo tai eläinkuosivyö. Farkkujen ja hupparin seuraksi valikoituvat hopeanhohtoiset korkokengät ja klassinen olkalaukku. 

Pariisitar ei palele. Hän pukeutuu tyylilleen uskollisesti, mutta aina sään mukaisesti. 

Talvella hän valitsee ylleen hengittävän neulemekon, pitkävartiset saappaat ja upeasti leikatun villakangastakin tai muhkean untuvatakin. Lämpiminä vuodenaikoina hän leikittelee pitsillä ja denimillä, yhdistää värikkäitä t-paitoja minihameisiin, sortseihin ja remmisandaaleihin. Juhlaan hän pukeutuu vaikkapa 70- ja 80-lukuja henkivään kukkamekkoon ja upeasti leikattuun bleiseriin. 

Klassinen ja moderni ranskalaismies  

Sandro-mies pukeutuu itsevarmalla tavalla, joka korostaa hänen persoonallisuutensa eri puolia. Hän suosii klassisia kankaita, kuoseja ja leikkauksia, mutta on aina valmis myös yllättämään. Hänen tyylinsä kulmakiviä ovat laadukas puku, farkut ja kangashousut, neuleet, paidat ja takit. Hän suosii maanläheisiä värejä, kuten kamelia, mustaa, harmaata ja viininpunaista, muttei säikähdä myöskään pinkkiä tai sähäkkää oranssia. Hän pukee puvun alle poolokauluksen tai pariisilaisten suosiman raitapaidan ja tietää, että laadukas takki kestää hyvin hoidettuna vuosia tai jopa vuosikymmeniä.

Ranskalaismies ilmaisee itseään pukeutumalla. Hänen paidassaan saattaa olla vitsikäs iskulause tai sanomalehtiprinttiä. Hän saattaa artikuloida huumorintajuaan ja herkkyyttään yhdistämällä pukuun letkeät lenkkarit tai saapumalla bisnestapaamiseen hupparissa, jossa lukee amour – rakkaus.