Yhdysvaltalaismerkki Smartwool on erikoistunut laadukkaaseen funktionaaliseen vaatetukseen ja asusteisiin, jotka kaikki valmistetaan uusseelantilaisesta merinovillasta. Sysäyksenä pidetyn aktiivivaatemalliston kehittämiselle oli halu löytää sellaisia materiaaleja, jotka pitäisivät pintansa kaikissa tilanteissa ja kaikenlaisissa sääolosuhteissa. Vuonna 1994 perustetusta merkistä on tullut yksi tunnetuimmista talviurheilijoiden, vaeltajien ja ulkoilmaihmisten vaatettajista.

Jos luulit, että villa materiaalina kutittaa ja tuntuu epämukavalta ja aina liian lämpimältä, olit väärässä! Smartwoolin hieno merinovilla on ihoa vasten ihanan miellyttävän tuntuista, ja materiaalina se on myös erinomaisen toimiva. Etuna synteettisiin kuituihin nähden on se, että villa lämmittää myös märissä olosuhteissa eikä ala haista.

Käytännölliset Smartwool-tyylit

Sukat: Sukat ovat Smartwoolin kattavan malliston aivan ensimmäisiä tuotteita ja muodostavat merkin ytimen. Valikoimasta löytyy avokassukkia, minisukkia sekä pitkiä sukkia, ja löydät varmasti omiin vaatimuksiisi sopivan mallin. Vahvikkeet tuovat lisämukavuutta, ja jousto-ominaisuus sekä ribbiresorit pitävät huolen täydellisestä istuvuudesta.

Paidat: Smartwoolin pysyvään mallistoon kuuluu myös paitoja ja toppeja niin miehille kuin naisille. Myös yläosissa on merinovillan luonnollisten ominaisuuksien edut, joiden ansiosta ne tuntuvat erityisen pehmeiltä ja miellyttäviltä ihoa vasten. Fyysisessä rasituksessa ne säätelevät kehon lämpötilaa ja kosteutta. Huolellinen viimeistely ja älykkäästi sijoitetut ompeleet takaavat käyttömukavuuden.

Uima- ja alusasut: Kyllä vain, myös uimapuvut ja alusvaatteet voidaan valmistaa villasta. Etenkin naisten alushousut ja hienoimmasta merinovillasta valmistetut rintaliivit sopivat ulkoilmassa hikoiluun ja uimiseen. Litteiden saumojen ansiosta bikinit ja alusvaatteet istuvat täydellisesti. Älykkäällä designilla on tarjottavaa myös tyylillisesti; värillään erottuvat ompeleet, räikeä värit ja sievät somisteet luovat trendikkään ilmeen.

Asusteet: Etenkään talvella ei sopivia asusteita saa unohtaa. Smartwool yhdistää huippuunsa hiotun toiminnallisuuden ja uusimmat trendit myös päähineissä ja käsineissä. Statement-pipot tupsuineen ja retrologoineen eristävät ja toimivat katseenvangitsijoina. Myös käsineillä voi talvisaikaan kohentaa tyyliä; ainutlaatuisesti yhdistetyt kirkkaat värit ja tyylikkäät pintakuviot tuovat hetkeen muotia.

Yhdistät helposti