Suodatin1

Soyaconcept
Mallisto

375 tuotetta

Tahtoisitko raikasta vaihtelua garderobisi sisältöön? Soyaconcept edustaa modernia eleganssia klassisella vivahteella. Sen vaatteissa on inspiroivaa ilmavuutta naisellisiin asuihin. Eteerisen ilmeen vastapainoksi löydät joukosta myös kurinalaisempaa graafista raamikkuutta. Brändi luo innostavaa muotia urbaanin elämän erilaisiin sykleihin.

Oletko päätynyt päivittäin asialliseen toimistotyyliin, jonka kapea hame ja kaunis kauluspaita vahvistavat todellista tehominääsi? Upeaa, mutta tuuleta välillä totuttua tyyliä! Avaa vaihteeksi ikkuna toisenlaiseen naisellisuuteen. Katso kohti taivaalla vaeltavia kumpupilviä. Samalla huomaat hiljaa huojuvat koivunlatvat, auringon säteetkin jo pilkistävät pilven takaa. Saisivatko ne sinut kaipaamaan romanttisempaa vaatetusta? Seuraavana päivänä saatat haluta yllesi läpikuultavan mekon suloisilla pitseillä somistettuna. Pitseissähän moni pistäytyy punaisella matollakin, näin on tehnyt esimerkiksi Milla Jovovich. Sievän mekon pariksi käyvät himmeällä hopealla silatut sandaalit.

Soyaconcept vastaa naisen tyylivaatimuksiin

Soyaconcept tekee selkeälinjaisia vaatteita, joiden vahvuutena ovat naiselliset kohokohdat. Sen nostalgisuutta myötäilevä ideointi näkyy esimerkiksi viehkeänä venepääntienä simppeleissä neuleissa. Jos kaipailet 60-lukulaista ilmettä, hyödynnä asussasi vajaamittaiset hihat ja kontrastiraidat. Kangaspuseron nappilistakaulus ja pussihtavat hihansuut heijastavat myös vuosien takaa periytyviä huipputrendejä. Lisähuomiota saat hapsuista ja epäsymmetrisistä helmoista.

Soyaconcept laittaa naisten vaatteisiin väriä muodikkaan hillitysti. Utuiset pastellit pehmentävät yksivärisiä ja tekstuureilla tehostettuja tekstiilipintoja. Harmonisten kuosien kuvioinnitkin on koostettu kuulakkailla sävyillä. Vahvista niiden hallittua värimaailmaa vaikka voimakkaan värisillä koruilla. Näin nostat haluamiasi sävyjä esille vaatteiden pinnoista.

Jos asusi on muuten minimalistinen, sinulla on mahdollisuus sujauttaa räväkät kengät jalkaan. Pidätkö matalakantaisista kengistä terävillä kärjillä? Löysitkö ne yllättäen juuri lempihuulipunasi sävyisenä? Soyaconcept luo muotia, jota on mielenkiintoista asustaa myös hienostuneilla huiveilla ja hatuilla. Varsinkin feminiinisen fiinit lierihatut käyvät koristamaan kaunista kokonaisuutta.

Yhdistät helposti