Mallisto

94 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Miksi ihmeessä käyttää yksivärisiä, huomaamattomia sukkia, kun on olemassa Stance? Stance valmistaa markkinoiden hulluimmat, hauskimmat ja tyylikkäimmät sukat! Ne tuovat pukeutumiseesi taatusti aivan uuden ulottuvuuden.

Stance tekee sukista ykkösasian

Stance syntyi siitä huomiosta, että sukka-asioihin ei puketumisessa ole kiinnitetty tarpeeksi huomiota. Merkki laittoi pelin uusiksi ja alkoi loihtia värikkäitä sukkia erilaisten asukokonaisuuksien kiehtovaksi yksityiskohdaksi. Luovuutta ei pidätelty, joten valikoimasta löytyy sukkapari varmasti vaativampaankin makuun. Stancen sukkavalikoimaan kuuluu myös teknisesti hengästyttävän hienostuneita sukkia, jotka siivittävät juoksulenkit uusiin sfääreihin!

Stance tekee pukeutumisesta hauskaa

Unohda tavalliset urheilusukat ja arkiset mustat nilkkasukat. Annostele asuusi runsaasti luovuutta ja väriä yhdistämällä siihen rohkeasti kuvioidut sukat. Anna niiden näkyä: miehet ja naiset yhdistävät hurmaavat sukat tennareihin ja käärivät farkkujen tai chinojen puntit. Tai käytä Stancejasi shortsien kanssa, jolloin sukat pääsevät taatusti oikeuksiinsa! Naiset voivat pukea merkin makeat polvisukat myös tennareiden ja lyhyen hameen kanssa. Värikkäät statement-sukat ovat myös tyylitietoinen valinta kiilakorkoisten sandaalien seurana! Miesten kuumimpiin pukeutumistrendeihin kuuluvat moitteettomien, klassisten kävelykenkien yhdistäminen yllättäviin, värikkäisiin sukkiin. Päätettäväksesi jää, teetkö sukista hillityn asun väriläiskän, vai osan väreillä ja kuvioilla ilottelevaa asukokonaisuutta.

Sukkavalikoimaan kuuluu niin graafisin kuvioin terästettyjä sukkia kuin sukkia popkulttuuriviittauksin. Myös perinteiset raidalliset sukat saavat uudenlaisen ilmeen, kun värimaailma on kohdillaan. Ja psykedeelisissä kuvioissakin löytyy!

Yhdistele ja sekoita