Suositut filtterit
196 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Kassillinen kaduilta ammennettua rosoisuutta, kourallinen aitoa vintage-estetiikkaa ja ripaus punk-asennetta ? siinä on resepti jokaisen fashionistan unelmabrändiin. The Ragged Priest suunnittelee uniikkeja vaatteita, joissa leikitellään ajankohtaisilla katutyyleillä ja toisaalta ammennetaan inspiraatiota vahvasti menneiden vuosikymmenten muotiaarteista. Tässä on mielestämme yksi tämän hetken kiinnostavimmista katumuotimerkeistä.

The Ragged Priest on rosoisen unelmainen

Tämä katumuotimerkki saattaa olla vielä aika nuori, mutta se ottaa haltuunsa katutyylien cooleimman tittelin kuin vanha tekijä. Tarina alkoi 2007 vintage-kaupasta Essexissä. Merkin paras piirre on sen persoonallinen ja rietas ote suunnitteluun – jos merkki olisi henkilö, sitä ei yksinkertaisesti kiinnostaisi, mitä muut sanovat, vaan se uskaltaisi olla juuri oma itsensä, villi ja vapaa. Merkki haluaakin suunnittelullaan kannustaa pukeutujia olemaan omia itsejään, sillä paras tyyli syntyy, kun valitset yllesi juuri sitä mitä huvittaa, kannat sen asenteella ja tunnet olosi mukavaksi. Ei olekaan yllättävää, että brändin vaatteissa voi bongata tähdeistä erottuvimmat, kuten Rihannan tai Jessie J:n. Brändin vaatteet ammentavat vaikutteita vahvasti katumuodista ja ympäristöstä, kuten Berliinin ja New Yorkin kaltaisista katukulttuuria sykkivistä metropoleista. Unohda trendit – tämä merkki luo katukulttuuria.

Lontoolaista charmia urbaaniin kuoreen käärittynä

The Ragged Priest tietää, mitä on autenttisuus, mutta vaikka se ei pyrikään pitämään kiinni trendeistä tai luomaan niitä, halusi tai ei, se ei voisi osua ajan hermoon paremmin. Se onkin siis erittäin ajankohtainen merkki. Niin huippumuodissa kuin katumuodissa näkyvät vahvasti 80- ja 90-luvun vaikutteet, skeittimuoti sekä punk-henkisyys. Rajusti revityt farkut, joissa ei ole välttämättä polvia lainkaan, ovat supersuosittuja. Samoin retrot mutsifarkut, jotka istuvat ihanteellisesti. Uusin farkkutrendi ovat leveälahkeiset ja vajaamittaiset skater-farkut, jotka onnistuvat olemaan niin rennon letkeät kuin aika ihanan chic. Paritamme skeittifarkut tietenkin skeittikenkien ja rennon collegepaidan kanssa. Uniikin ilmeen luovat paidan ylipitkät hihat, napamitta tai XL-siluetti. Verkkosukat tai kimaltelevat sukat tuovat tähän grunge-henkiseen lookiin uuden naisellisen twistin. Merkin valikoimasta löydät helposti kauan etsimäsi statement-farkut. Erilaisilla niiteillä, renkailla ja nyöreillä koristellut farkut, hameet ja farkkutakit lyövät tyyliisi omintakeisen leiman. Katsasta myös merkin ironiset t-paidat!

Tutustu myös