Suositut filtterit
285 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Ranskalaismerkki Zadig & Voltaire suunnittelee laadukkaita niin arkeen kuin juhlaankin sopivia vaatteita, joissa on aina ripaus luksusta. Merkillä on oma naisten, miesten ja lasten mallistonsa. Jos olet aina ihaillut pariisilaisten vaivattoman tyylikästä pukeutumista, nyt on tilaisuutesi tuoda omaankin vaatekaappiisi samaa rentoa eleganssia.

Zadig & Voltaire luo ylellistä muotia rennolla asenteella!

Lasten mallisto on sekoitus klassista ja rokahtavaa tyyliä sekä kokeilevia printtejä. Merimieshenkiset raidat edustavat raikasta ja ajatonta tyyliä, joka on parhaimmillaan materiaalien ollessa laadukkaita. Zadig & Voltaire käyttääkin paljon korkealaatuisia luonnonkuituja vaatteissaan. Kashmirin, silkin ja nahan kaltaiset luksusmateriaalit ovat nousseet merkin tavaramerkeiksi. Laadukkaiden materiaalien ansiosta vaatteet paitsi kestävät käyttöä myös tuntuvat iholla hullaannuttavan miellyttäviltä. Lasten vaatteissa jos missä laadukkaat materiaalit korostuvat, sillä vaatteet joutuvat vauhdikkaassa arjen tohinassa välillä kovallekin koetukselle. Mallistosta löytyy myös trendikkäitä ja pinnalla olevia vaihtoehtoja, kuten camouflage-kuvioituja kauluspaitoja ja alaosia. Myös rock-henkiset printit ja tekstit t-paidoissa tuovat särmikkyyttä tyyliin. Zadig & Voltaire suunnittelee arjen käyttövaatteita, joita on helppo yhdistellä keskenään ja jotka aina näyttävät muodikkailta ja ajankohtaisilta. Voiko pukeutuminen enää hauskemmaksi muuttua?

Zadig & Voltaire tuo pariisilaisen tyylikkyyden osaksi vaatekaappiasi!

Zadig & Voltairen vaatteet noudattavat klassisen tyylikästä ja maanläheistä värimaailmaa: ikiklassinen kolmikko musta, harmaa ja valkoinen saavat pehmeyttä hiekan ja luonnonvalkoisen sävyistä. Väripaletista löytyy myös tummansinistä ja kokeilevimpina vaihtoehtoina muun muassa muodikasta keltaista ja persikkaa. Kauniisti ja yksinkertaisesti leikatut vaatteet saavat lisämaustetta yksityiskohdista, jotka takaavat niille aseman vaatekaapin lempivaatteina. Vuonna 1997 perustettu merkki on kahdessakymmenessä vuodessa noussut yhdeksi ranskalaisen muodin menestyneimmistä muotitaloista. Merkki kiteyttää mallistoissaan oivallisesti klassisen luksuksen, modernin leikkisyyden ja kapinallisen rock-henkisyyden.

Tutustu myös