Katalogi

Suositut filtterit

J.Crew on klassinen jenkkimerkki, joka on perustamisvuotensa 1983 jälkeen kasvanut yhdeksi merkittävimmistä kansainvälisistä muotitaloista. Merkin painopiste on klassikoissa – sellaisissa vaatekaapin tukipilareissa, joiden ympärille on helppo koota erilaisia asukokonaisuuksia ja jotka kestävät aikaa. Tyylikkäät kauluspaidat, luonnonkuiduista valmistetut neuleet ja istuvat kangashousut ovat vain joitain esimerkkejä J.Crew-malliston helmistä.

Classics with a twist!

J.Crew-brändin tunnuslause on classics with a twist, joka kuvaa oivaltavasti merkin suunnittelun ydintä. Mallistot ovat juurikin sekoitus klassisia vaatekappaleita ja kokeilevampia, viimeisimpien trendien mukaisia luomuksia. Juuri kun luulit, että sinulla olisi tarpeeksi sailor-tyylisiä raitapaitoja, polka dot -pallopaitoja, vekkihameita tai vain yksivärisiä t-paitoja, J.Crew-mallistosta löytyykin juuri se täydellinen yksilö. Jos hakusessa on täydellisesti istuva perusvaate, kannattaa ehdottomasti silmäillä tätä mallistoa läpi. Naiset voivat hyvinkin löytää täältä uuden lempipaitapuseronsa tai vihdoin kaikki laatukriteerit täyttävät nahkahousut. Miehille taas on tarjolla esimerkiksi laadukkaita pikeepaitoja, vapaa-ajan kauluspaitoja ja chinoja.

J.Crew-mallistot hehkuvat uniikeissa värisävyissä

J.Crew erottuu edukseen muista merkeistä myös kuplivan pirteillä ja raikkailla väreillään. Jokaiseen uuteen mallistoon merkin suunnittelijatiimi valitsee täysin uusia ja ainutlaatuisia värisävyjä. Esimerkiksi perinteisen roosan lisäksi mallistosta löytyy kaikkea hennon vaaleanlilasta syvään purppuraan. Värit on myös nimetty hauskoilla nimillä, jotka kuvaavat niiden yksilöllisyyttä. J.Crew on siis paljon enemmän kuin vain tavallinen vaatemerkki – sen vaatteilla luot vaivattomasti klassisen tyylikkään mutta yksilöllisen lookin! Jenkkimerkki suunnittelee vaatteita sekä miehille että naisille. Tyypillinen J.Crew-asiakas on urbaanin elämäntyylin omaava, hektistä elämää viettävä ja paljon matkusteleva uratykki, joka arvostaa vaatteissa laatua, helppoutta ja tietysti tyyliä.

Yhdistät helposti