Arvostatko ylellistä huippumuotia? Joseph tekee vaatteita catwalkin muotivirtauksista nauttiville miehille ja naisille. Tämän tunnetun luksusbrändin vaatteissa viihdyt vapaalla ja toimistossa. Jos olet laadukkuudesta nauttiva muotifriikki, saatat tosissasi tykästyä sen vaatteisiin!

Oletko moderni mies, joka ei näe mitään syytä tyytyä tavanomaiseen? Joseph tekee trendikkäistä valinnoistasi helppoja. Jos työhösi kuuluu kansainvälistä liiketoimintaa, pidä pukusi tyylikkäänä. Kaksirivinen puvuntakki puree aina! Hollywoodin komistus Chris Pine käyttää sellaisen kanssa rusettia. Laittaisitko itse mieluummin solmion? Pue housut tilanteen mukaan: puvunhousut antavat vähän enemmän auktoriteettia. Jos käyttötilanne on hyvin vapaamuotoinen, erotu rohkeasti räväkällä paidalla. Naisen Joseph on selkeälinjainen ja persoonallinen. Vaatteissa on sekä minimalismia että näyttävää särmikkyyttä.

Joseph edustaa tinkimätöntä luksusta

Tiedät, että yhteistyökumppanit ja asiakkaat tarkkailevat pukeutumistasi. Joseph pitää miehekkäiden asujesi yleiskuvan selkeänä. Huomaat, että yksityiskohdilla on silti väliä ? tarkka vastapuoli havaitsee neuvottelun aikana jopa kivannäköiset napitkin. Erilaiset kankaat luovat jännittäviä vastakohtia keskenään. Komeasti kaartuva helma antaa asuusi elävyyttä. Naisen vaatteissa on laskeutuvaa eleganssia ja varmuutta uran vaatimiin haasteisiin.

Joseph on laittanut tyylikkäät värit korostamaan miehistä karismaa. Tummasävyiset vaatteet saavat lisäpotkua esimerkiksi miesten koruista. Upea kronografi-kello vahvistaa johtotason asiatyyliä. Sovita hihna tai kellotaulu sointumaan vaikka huolettomaan huiviin. Poikkeavan värisillä rannekoruilla pehmennät asiallista ilmettä. Rentoa vapaa-ajan tyyliä ne vain vahvistavat! Anna naisen katukostyymiin uusia vivahteita värikkäällä lierihatulla ja samansävyisillä käsineillä.

Kokeile asusi kanssa maskuliinisia sandaaleita, jotka Joseph on tietysti suunnitellut näyttäviksi! Vaatteisiisi yhdistyvät luontevasti muutkin laatujalkineet, kuten komeasti kiiltävät puvunkengät. Miehen olkalaukku on vahva tyylin täydentäjä, tahdotko coolin lompakonkin istuvan asukokonaisuuteen? Naisen laukkuvalikoima rönsyilee aina tilanteen mukaan. Vahvista käsilaukulla vaatteiden sensuellia naisellisuutta tai tehosta niiden askeettista toimistotyyliä.

Yhdistät helposti