Suodatin1

OppoSuits
Mallisto

142 tuotetta

Puuttuuko vaatekaapistasi se kaivattu villi kortti? Opposuits tarjoaa vaihtoehdon sinulle, joka aamuisin töihin lähtiessäsi pukeudut tavallisiin, kenties tylsiin, arkipukuihin. Tämän vaatemerkin hervottomista valikoimista löydät värikkäät ja mitä mielikuvituksellisimmin kuvioidut puvut. Vai mitä sanoisit dollarin seteleillä kuvioidusta puvusta? Tai kenties tähdistä, sydämistä tai maastokuvioinnista? Huh! Pukujen valikoima on niin upea, että siitä menee taatusti pää pyörälle! Villein ja katseita kaipaava tyylittelijä pukeutuu leopardikuvioon päästä varpaisiin, mutta myös aremmalle pukeutujalle löytyy se ainoa oikea puku - jos vielä arkailet kuvioiden kanssa, niin aloita yksivärisellä puvulla. Ja jos kaipaat useamman ässän hihaasi, hanki useampi puku ja yhdistele pelottomasti pukujen eri kuoseja.

OppoSuits on suunnattu kaikille rohkeille ja muodikkaille miehille. Kuosit eivät ole vain hauskoja, vaan myös pukujen laatu ja istuvuus ovat huippuluokkaa. Puvut koostuvat kolmesta osasta: takista, housuista ja solmiosta. Solmioita on valikoimissa joka lähtöön, eli pukuun kuin pukuun, olkoon kuviointi kuinka villi tahansa, löytyy aina vastaavanlainen puvun linjaa täydentävä kravatti. Kravatit ovat moderneja ja muodikkaan kapeita malliltaan. Materiaaleina käytettyjen kankaiden korkea laatu takaa sen, että uusi ihastuttava pukusi kestää käytössä pitkään. Eli hauskuudestaan huolimatta puvuissa ei ole kyse mistään kertakäyttöisestä pukeutumisajatuksesta. OppoSuits tulee viihdyttämään sinua pitkään!

OppoSuits sopii täydellisesti rohkealle erottujalle!

Opposuits-puvut sopivat mainiosti bisnestapaamisiin, häihin, naamiaisiin, polttareihin ja juhlaviin tapahtumiin. Mikä muu vaatekaapistasi löytyvä puku on näin monikäyttöinen? Ja vielä järkevän hintainen, sillä OppoSuits-suunnittelijoiden ideologiaan kuuluu, että kaikilla pitää olla mahdollisuus tyylikkäisiin ja hyvälaatuisiin pukuihin. Siksi nämä laadukkaat ja kestävät puvut ovat hinta-laatu-suhteeltaan loistavia!

Yhdistele ja sekoita