Suodatin1

Orelia
Mallisto

147 tuotetta

Etsitkö ilmeikästä kaulakorua tuomaan luksuksen säväystä arkiasuun tai kristallinsäihkeistä hiuskoristetta kruunaamaan juhlatyylin? Kaipaatko siroja joka tilanteen sormuksia ja korviksia, joiden ei tarvitse lojua korulippaan pohjalla tarpeeksi arvokasta tilannetta odottaen? Brittisuosikki Orelia on valintasi, kun etsit viehättävää koru- ja asustemuotia, jolla tehdä jokaisesta päivästä vähän suloisempi.

Vuonna 2007 lanseerattu koru- ja asustebrändi Orelia sai alkunsa havainnosta, että halvimpien rihkamakorujen ja arvokkaiden jalometallisten designer-korujen välissä oli aukko, jossa ei ollut liiaksi tarjontaa. Orelian menestys todistaa, että markkinoilla oli selkeä tarve arkeen sopivalle, laadukkaista materiaaleista valmistetulle, elegantille korumuodille. Tunnistettavan ja omaleimaisen linjan luonut Orelia saavutti nopeasti suosiota ympäri Britanniaa, ja se on sittemmin laajentunut myös muun Euroopan ja USA:n markkinoille. Orelian suunnittelijat hakevat inspiraationsa korumuodin uusimmista trendeistä sekä matkoista maailman eri kolkkiin. Brittidesignin lisäksi koruista voikin löytää vaikutteita niin ranskalaisista koruputiikeista, Los Angelesin muotikaduilta kuin Bangkokin elämää kuhisevilta toreiltakin. Lopputuloksena on ilmavan kevyt, mutta samalla näyttävä visuaalinen ilme, joka hyödyntää tunnettuja symboleja, ytimekkäitä tekstejä, ihania eläinhahmoja ja raikkaita geometrisia muotoja.

Orelian korut ja asusteet saavat arjen säihkymään

Orelian lennokkaan keveästi muotoillut kaulakorut, korvakorut ja rannekorut loistavat erilaisissa jalometallien vivahteissa aina kirkkaasta hopeasta lämpimään ruusukultaan. Arvostetut Swarovskin kristallit tuovat niihin sähäkkää säihkettä ja sileäksi hiotut korukivet ja helmet lumoavat syvillä väreillään. Farkut ja yksivärinen t-paita saavat aivan uuden ilmeen, kun yhdistät niihin esimerkiksi pitkän tuplaketjun päässä roikkuvan kivisomisteisen riipuksen. Juhlakampauksen viimeistelet tyylikkäällä, metallisella hiuspannalla ja Hollywoodin glamourista inspiroituneilla kristallikoruilla.

Kauniiden, laadukkaiden ja näyttävien korujen ei tarvitse olla vain juhlatilanteiden erityistä luksusta. Orelia-korut ja -asusteet tuovat jokaiseen asuusi perinteisen korumuotoilun estetiikkaa, nykymuodin kokeilevaa asennetta sekä palasen tähtitaivaan loistetta.

Yhdistät helposti